Decoratiuni pentru pereti de piatra naturala cu lemn masiv

lemn si piatra

Chiar daca designul interior poate combina diverse stiluri si tendinte, folosind materiale vechi si noi in cele mai neasteptate asortari, un interior clasic impresioneaza intotdeauna fara a fi nevoie de introducere si cunostinte elaborate de stil. Omul este si va fi legat de materialele traditionale din subconstient, mai ales ca acestea l-au insotit continuu pe parcursul istoriei, devenind parte integranta din sistemul de apreciere a valorilor.

Impactul vizual al lemnului, combinat cu piatra naturala va surclasa intotdeauna emotional sticla, metalul sau materialele compozite. Imi asum convingerea ca un fototapet cu imagini din natura este apreciat mai generalist, comparativ cu unul cu imagini abstracte. Arta moderna impresioneaza fara indoiala, insa pentru decorarea unei locuinte este prea rece pentru gusturile mele. Apreciez in schimb abstractizarea unor motive naturale, prin simplificare sau simbolistica. Un peisaj contine atatea elemente calde, ceea ce ne ajuta sa retraim vibratia naturii vii si in timp ofera sansa de a redescoperi noi detalii neobservate pana atunci.

piatra naturala
decoratiuni interioare pentru pereti de piatra

Peretii din piatra naturala, fie chiar si decorativa, dar mai ales cei din zidarie de piatra sunt o optiune recomandabila pentru asortarea cu un mobilier clasic, din lemn masiv. Imaginez, visez si traiesc senzatii intense pentru momentul cand ideile vor prinde viata. Cred ca problema se pune astfel : CAND si nu DACA …

piatra naturala
masa cu banci langa semineu
piatra naturala
ventilator modern pe grinzi de lemn si decor de piatra
piatra naturala
amenajare interioara rustica cu piatra si mobila din lemn masiv

 

lemn si piatra

 

 

Cu drag, de traditie neintrerupta.

piatra naturala
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →