Claudio Sibille – Biroul de acasa ca solutie pentru spatiile mici

birou pliant Design Claudio Sibille

De departe este preferatul meu, ca modularitate si eficienta a spatiului pare a fi de neintrecut. Am inceput cu ceva timp in urma sa prezint o parte din lucrarile lui Sibille, Design Modular si Masuta de cafea. As vrea sa fiu, in gluma evident, roman pana in capat si sa copiez o parte din idei, le gasesc geniale. Poate chinez, e mai corect, si fara ghilimele, am auzit la radio dimineata ca au copiat magazine intregi, da capo al fine, cu presul de la intrare, crucea de pe perete si pisica din tomberonul din spate.

Pentru spatiile mici, gen apartamente cu 1-2 camere, garsoniere, unde fiecare centimetru patrat este valoros, piesa propusa, si nu recent, salveaza mult spatiu, condenseaza unitar mai multe obiecte, permite modularitatea pana la extrem, utilizand intreaga constructie in mod practic fara a pierde estetica. Intreg ansamblu, inchis, m0ntat, ocupa mai putin de jumatate din spatiul util total la desfasurare maxima.

Piesa face parte din seria Ludovico la fel ca si solutia prezentata anterior la design modular. Lemnul masiv predomina, esenta este vizibila si pusa in valoare sub un lac transparent, mod in care artistul doreste ca sa evidentieze materialul vs design.

birou pliant
Design Claudio Sibille
birou modular
Design Claudio Sibille
birou modular
Design Claudio Sibille
birou modular - Claudio Sibille
Design Claudio Sibille
birou modular - Claudio Sibille
Design Claudio Sibille

 

birou modular
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →