Design interior marocan

Maroc

Marocul e considerat de unii o „ poarta” a Africii, pe cand eu îl apreciez ca o combinație aproape perfecta intre trecut si prezent, modernitate si istorie, arta, literatura, opulenta si sărăcie. O tara a mâncărurilor delicioase in care natura își arunca toate condimentele si îți ofera deliciul de a mânca cu mâna. O viață trăită in deșertul marocan, în sunetul muzicii vântului și a privirii in depărtare spre dune si soare, unde trebuie sa înveți legile naturii pentru a ramane in viața.  Maroc, țara sărăciei si a bogăției, ca un cuțit care taie pâinea în felii inegale, doar ca aici uneori sunt trist de inegale.

O lume a culorilor, din zona cromaticii vii, asemeni unui pictor care da viata nuantelor prin dragoste si dedicare. Si uite cum din aceasta lume s-a nascut una dintre cel mai fermecatoare variatuni a designului interior, caracterizat prin culoare si exotism.

Maroc

Stilul eclectic al acestui design il puteti si voi obtine prin 4 reguli simple, dar de efect.

Transforma sufrageria Într-un spatiu versatil

O sufragerie în stil marocan trebuie sa aiba un stil primitor si vibrant, in acelasi timp, include atat elemente confortabile, cat si alegeri îndrăznețe.

Plăcile ceramice

Atat gresia, cat si faianța – cu motive orientale pot fi folosite cu succes pentru a aduce un strop din stilul marocan in interiorul casei tale.

Investește in mobilier din lemn sculptat

Acestea devin cu ușurință punctul de atracție al oricărei încăperi, astfel încât restul camerei poate fi decorat sumar, cu elemente mai puțin spectaculoase.

Transforma patul intr-un punct de atractie

Într-un dormitor in stil marocan, patul devine punctul de atracție si interes. In casele marocane, patul este simplu, din lemn, insa poate fi transformat cu ușurință in urma aplicării unei cuverturi ornate spectaculos si a unor pernuțe decorative cu imprimeuri orientale.

Decor marocan

stil marocan

dormitor stil marocan

stil marocan

stil marocan

stil marocan

stil marocan

stil marocan

stil marocan

stil marocan

Sursa foto ; Sursa tips

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Design interior marocan 12
Maroc
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →