Design interior pentru bărbați | 6 mașini de top

BMW Seria 7 - 2009 BMW Seria 7 – 2009

Mai mare încântarea să pot prezenta așa subiect, chiar daca nu dețin nici una dintre aceste mașini de top. Daca as fi părtinitor as pune Audi primul in lista preferințelor, pentru ca tot 4 cercuri conduc si eu si m-am îndrăgostit de mașina asta. Imediat ii adaug 200.000 de km la bord, sub mânuța mea si nu m-a lăsat niciodată nici la greu, nici nu am fost de rușine indiferent de ocazie.

Sa descriu ce si cum e absolut irelevant, designul auto a ajuns la un nivel incredibil de sofisticare. Munca pentru lemnul prețios de pe consolele interioare la mărcile de lux este apanajul unor specialiști ce greu mai pot fi numiți tâmplari. Lemnul masiv, de esență nobilă, nu atât de scump ca lemnul de agar, trebuie selectat și prelucrat pentru a justifica costurile implicate. Am remarcat că în România cu greu se vinde o mașină de lux cu interior din lemn, e considerat prea fistichiu. Cred că întreținerea unei limuzine de lux este peste puterile șoferului din România, în condițiile mizeriei de pe străzi.

Imaginile vorbesc de la sine – 6 masini de lux:

Jaguar XK – 2007

2007 Jaguar XK

BMW Seria 7 – 2009

BMW Seria 7 - 2009

BMW Seria 7 - 2009 - masini de lux

BMW Seria 7 - 2012 - lemn cu striatii

 

Bugatti Galibier 16C

Bugatti Galibier 16C exterior
Bugatti Galibier 16C exterior
Bugatti Galibier 16C - Interior - masini de lux
Bugatti Galibier 16C – Interior

Mercedes GLK – Model 2013

Mercedes GLK - Model 2013

Mercedes GLK - Model 2013 interior

Audi A7 Concept

Audi A7 Concept
Audi A7 Concept
Audi A7 - masini de lux
Audi A7
Audi A7 Concept - Sportback
Audi A7 Concept – Sportback
Audi A7 Concept - Sportback masini de top
Audi A7 Concept – Sportback

Bentley Mulsanne

Bentley Mulsanne masini de top
Bentley Mulsanne
Bentley Mulsanne Interior - masini de top
Bentley Mulsanne Interior

Update 2018 – Am vândut Audi A4 pe care-l dețineam, la 400.000 de km. Nu făcea parte din categoria de mașini de top, dar pentru mine rămâne cea mai draga mașină. Acum mă uit la A7 Concept, de mai sus, mașină veche de 6 ani și la noul A7 prezentat de TopGear. Cum se schimbă de rapid toate … timpul nu are voce, nici prezență fizică, trecem prin el sau el prin noi.

Dacă ai gusturi retro, vintage sau preferi salvarea modelelor vechi de mașini trebuie să citești – VW Camper – toate T-urile și pasionații care le dețin

Cu drag, de mare clasa

27 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →