Amenajare exterioara pentru piscina acoperita cu cadre de lemn

33

Daizen Joinery – un nume japonez asociat cu un mestesug traditional. Deductia logica ne indreapta spre precizie si estetica subtila, in arta prelucrarii lemnului, cu specializare pe imbinari. Apreciez in mod deosebit simplitatea influentelor asiatice, puse in opera din lemn de rasinoase pe teritoriul Canadei. Prezentarea proiectelor este modesta, fara inflorituri lingvistice si cu reflectoarele puse pe lucrarea executata, clar exemplificata in imagini viu graitoare si cuvinte putine.

Ideea de extindere a unei functionalitati a locuintei prin imbinarea structurilor de zidarie si cadrele de lemn imi place in mod deosebit. Fie pentru veranda de la intrare, fie lobby-ul principal sau constructiile anexe.

Proprietarii acestei cabane de la munte au tinut in mod deosebit sa acopere piscina pentru a o putea folosi indiferent de vreme, dar sa ramana la fel de luminoasa ca si fara acoperis. Asa ca au cerut sa fie utilizata sticla la acoperire. Panta acoperisului este destul de mare si sticla se sprijina direct pe structura de lemn, astfel incat s-a evitat incarcarea cu elemente de intarire suplimentarepentru a pastra luminozitatea.

Executia este impecabila si de mare efect, accesul la piscina facandu-se direct din casa.

Structura pe cadre de lemn
Piscina acoperita cu sticla si lemn in cadre

Structura de cadre din lemn

Constructie pe rame de lemn

Structura pe cadre de lemn

Structura pe cadre de lemn

 

Structura pe cadre de lemn
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    waw…. sunt interesat pentru achizitionare a 6 tocatoare , cum pot comanda??