Design uimitor și interior în stil clasic pentru casă cu piscină

Vedere dinspre piscina

Pentru amenajarea de la această casă cu piscină și a terenului aferent se poate considera că s-a pus accentul pe decorațiuni, pe mobilă, pe amenajarile exterioare fastuoase sau din contră, pe spațiu, adică ideea principală să fie condiția de larghețe, neîngrădire, gusturi rafinate și o mobilare cu stil, în tendințe clasice, fără greșeala de a adopta vreo nișă nonconformisă și poate neînțeleasă.

O casă cu un teren generos, cu o piscină absolut fabuloasă prin simplitate, cu spațiile exterioare decorate aproape medieval unde florile, cărămida și lemnul sunt evaluate și prezentate corect fac o impresie placută și confortabilă cu siguranță. Lemnul masiv se găsește din abundență dar nu ostentativ în grinzile de tavan aparente, în parchetul de nuc și castan. Suprafața vitrată a casei este generoasă, asigurând lumină naturală pe cât posibil pe tot parcursul zilei.

Exteriorul casei este factorul cel mai important, iar locuirea acestui imobil se reduce la utilizarea completa a condițiilor meteo favorabile pentru a sta în exterior, alternativ cu confortul interior. Sper și cred că proprietarii iubesc natura, că acordă timp grădinăritului și se bucură de tihna distanței mari față de vecini.

Casa traditionala cu piscina generoasa - casă cu piscină

Vedere dinspre piscina - casă cu piscină

vedere spre piscina - casă cu piscină

interiorul casei - casă cu piscină

bucatarie gourmet

aleea din gradina - casă cu piscină

Cu drag, de bun gust.

5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. foarte frumoase..superbe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.