Design Victor Klassen – Lemnul clar il iubeste

mobila design Raft – Victor Klassen Design

Ma repet, am convingerea ca lemnul ii iubeste clar pe cei de la Victor Klassen, si le raspunde celor ce iubesc lemnul cu forme, nuante si texturi absolut uluitoare.

Rasfoiesc de citeva ore paginile lor si nu-mi revin din uimire, se pare ca lemnul se prelucreaza cu altfel de unelte acolo. Formele pe care le imbraca par a fi ireale si totusi cumva le reuseste. Vad influente din curentul Federal, unde se lucreaza cu mai multe esente de lemn, iar constructia pieselor este fluida, nu colturoasa. Piesele de mobilier par a fi turnate si nu prelucrate prin aschiere si polizare. Conceptul inglobeaza toata gama de mobilier disponibila, asa ca se poate concepe fara probleme un design unitar pentru o incapere in acest gen.

Sau de ce nu… intreaga casa.

Balansoar din lemn Victor Klassen
Divan – Victor Klassen design
Executive ArmChair Contour Victor Klassen
Executive ArmChair Contour
Masa cu blat dublu Victor Klassen
Masa Comet – Victor Klassen design
Idee ingenioasa pentru raft de perete cu design semicircular - Victor Klassen
Raft – Victor Klassen Design

Pe partea de scaune și tabureți panoplia de produse prezentată de Victor Klassen este incredibil de largă, oricine trebuie să poată să-și găsescă o soluție în aceste imagini. Prețul este un subiect aparte, de neluat în seamă dacă ai decis să cumperi mobilă cu semnătură de designer. Oricum, unicitatea este prezentă în fiecare produs, artistul primează înainte de meșterul tâmplar, cred că se materializează cu greu creațiile suspendate parcă în aer desenate de Victor.

Senzația de admirație pentru formele fluide, fără muchii sau colțuri este amplificată de finisajele în culori firești pentru lemn. Biblioteca imaginată de această casă de design este o variantă modernă ce mi-e greu să cred că poate fi privită altfel decât cu admirație de către oricine o întâlnește.

Cu drag, de moda NOUA !!!

mobila design
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  De data asta „Cu drag de moda Noua” … se pare ca si ce e nou poate frumos.. daca e lucrat cu talent!

 2. #2 Comentariu nou

  asa e, e primul post, cu apreciere de moda noua… desi si scoala Chippendale ar fi meritat, doar ca acolo se continua o traditie veche

 3. #3 Comentariu nou

  Buna ziua,daca doriti o solutie pentru un tavan Rustic va rog sa urmariti pagina aceasta Nervometal Romania
  https://www.facebook.com/armaturaNervometal

 4. #4 Comentariu nou

  100% masiv?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.