Dormitor alb, liniștitor și neutru – vă încumetați?

dormitor alb

Un dormitor de culoare albă va atrage privirile doamnelor mereu dacă se află expus într-un magazin sau un târg. Primul impuls va fi să și-l dorească, să-l imagineze în casa lor. Apoi, următorul gând sau primul comentariu al domnului va fi acesta: va fi foarte greu de întreținut! Îți dai seama cât de repede se văd scamele pe covor? Ce vei face când vor intra copiii cu ciocolată acolo?

Știu ce spun, primul covor din dormitorul meu a fost alb cu năsturei mari și colorați pe el. În disperarea mea, îl curățam zilnic. Mobilierul era de culoare neagră, cu care procedam la fel când venea vorba de curățat. La un moment dat mi-am zis că foarte tare trebuie să fi fost supărată eu pe mine când le-am ales, negândindu-mă că nu-mi va fi viața tare ușoară…

Dacă veți căuta articole referitor la cromoterapie și la efectul culorilor asupra spiritului nostru, veți găsi doar lucruri pozitive despre alb. Se spune că simbolizează luna, lună care reprezintă puritatea și feminitatea. Este foarte recomandat în dormitor, doar că, dacă vă stresează partea de întreținere, mă gândesc că se duce pe apa sâmbetei toată relaxarea. Dacă aș alege un dormitor alb pentru mine, probabil ar arăta așa:

dormitor alb

Simplu, nu? Minimalist, chiar… Probabil n-aș prea fi pe placul producătorilor de mobilă, deși, în apărarea mea aș spune că compensez cu solicitări pe partea de dressing și mobilă de bucătărie. 🙂 Cred că un tânăr burlac, ar alege la fel…

Îți recomand: Mobila neagră, un spectacol de eleganță

Am început cu partea contrară alegerii unui dormitor alb, nu pot spune că e negativă pentru că fiecare alege cum să se organizeze sau știe de cât timp dispune. Și este o balanță între confort, relaxare, plăcere și eforturile pe care le întreprindem pentru păstrarea ei care diferă de la om la om.

Câte bordeie, atâtea obiceie! Ei, cum vi se par?

dormitor alb

dormitor alb

dormitor alb

dormitor alb

dormitor alb

dormitor alb

dormitor alb
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.