Dragă Anglia…

mobila englezeasca Dragă Anglia mobilier british

Dragă Anglia … Ne-am văzut de câteva ori până acum. Însă îmi este dor de tine. Acolo, la tine acasă parcă sunt un copil la Disneyland. La tine nu sunt niciodata obosită, nu mă doare capul și mai important, la tine nu mă plouă niciodată!

Dragă Anglia… Pot spune că m-am indragostit de tine!  Te întrebi de ce? Poate pentru că ai cea mai implicată monarhie de pe mapamond, ai cele mai verzi, virgine și pitorești peisaje  pe care le-am întalnit vreodată ( cu verdele de smarald al pașunilor tale),  ai oameni și tradiții milenare contrastând cu noua generație dezinhibata și nebună, ai british music – genul meu favorit, ai unul dintre cele mai mari nume ale teatrului mondial – William Shakespeare,  ai femei celebre și puternice (Regina Victoria, Regina Elisabeta, Margaret Thatcher, Prințesa Diana), ai o istorie amețitoare și generații de luptatori, ai dat primele semne ale industrializarii grele,  ai una dintre cele mai potente puteri ale lumii, având în palmares nenumărate și bogate colonii. Toate acestea m-au făcut sa ma îndrăgostesc de tine, dar ce m-a făcut cu adevărat să te iubesc sunt casele tale fermecătoare și călduroase, alături – de mobilierul tău robust si elegant, – de  nelipsitele tale șeminee, -de vesela ta din porțelan, -de autenticitatea și antichitatea obiectelor decorative, – de discreția, căldura și eleganța caselor tale.

Citește și – Clădiri britanice din perioade diferite – Period Property

Dragă Anglia, abia aştept să te revăd! Sper să am zile cu ploaie, să văd numai oameni frumoşi, să vină veveriţele din parc la mine ca la una de-a ta şi să bem iarași un ceai la ora 5!

mobilier british Dragă Anglia...

baie in stil british

design interior british

farmecul stilului britanic Dragă Anglia...

living room british

stilul britanic in casa ta Dragă Anglia...

vase de portelan british Dragă Anglia...

Neapărat trebuie să citești despre Știați despre conceptul de Home exchange? L-am aplicat și l-aș dezvolta mai mult decât vrea lumea asta să creadă și decât permite legislația. Să călătoresc este ceea ce-mi place cel mai mult și cred că locul meu din România poate fi dorit de atât de mulți ce au locuri pe care eu mi-aș dori să le văd.

mobila englezeasca
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.