Dualitatea alb si negru in designul interior

design scandinav living room alb si negru

Aveti idee oare cum ar fi daca  in viata ar exista doar alb si negru? Eu, in unele zile as fi trista, pentru ca mi-as dori culori care sa ma incarce pozitiv, iar in altele mi s-ar parea o alegere atat de usoara si naturala, macar din prisma designului interior. Aceasta ideea de amenajare emana eleganta stilului modern si accentueaza luxul intr-un decor vintage.

In amenajarile de tip alb-negru, vorbim de o dualitate care lasa prilejul decorului sa vorbeasca de la sine, care ofera un open-space, dar in acelasi timp reuseste sa se adapteze si spatiilor mici.
Aceasta combinatie este una extrem de eleganta, optati cu inceredere daca doriti un design clasic. Tot acest design monocrom este si cel care rezolva problematica amenajarii minimaliste si contemporane.

Folositi si alte nuante,ca si rosu sau verde  in accesorii, ca pata de culoarea in acest univers dramatic.Ca si exemplu am ales acest super apartament scandinav.

Alb si negru in designul interior

living room alb si negru

spatiu de citit

apartament scandinav alb si negru

biroul de acasa

dormitor scandinav in alb si negru

hol in alb si negru

Contrastul evident al interioarelor decorate cu alb si negru este expresia personalităților tranșante, a oamenilor deciși să încadreze totul în două categorii distincte. O persoana decisa ar putea alege să trăiască tot timpul înconjurat de cele două culori contrastante, poate tocmai pentru că orice alt obiect care ar avea culori diferite ar ieși în evidență mult mai ușor. Cred că trebuie o maturitate a gândirii foarte bine definită pentru a alege să decorezi astfel casa în care trăiești zi de zi.

Eu aș merge pe aceste alegeri la birou, ar fi un mesaj clar exprimat celor care ar pătrunde în spațiul unde iau decizii.

Cu drag, de caractere tari și neșovăitoare.

design scandinav
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. cat poate ajunge ca pret o asemenea poarta?

  2. #3 Comentariu nou

    UNCACAT….ASTA E AMESTECATURA NICI CASA NICI PENSIUNE……NICI MODERN NICI RUSTIC CINE E PROASTA AIA CARE A INVENTAT ASA ZISUL MODEL….NU MAI LASATI FEMEILE SA SE BAGE IN CONSTRUCTI …UITE CE IESE

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.