Fara prea multe comentarii :) Nr. 10 Camera Pinhole de lux

aparat fotografic

Domeniul produselor de lux apreciaz─â lemnul ca si componenta de valoare ridicata inclusiv pentru device-urile tehnice High-End. In cazul de fata este vorba de o camera P90 Pinhole, de lux, in edi╚Ťie limitata, 50 de buc─â╚Ťi la un pre╚Ť de aproximativ 1000 de USD. Carcasa este f─âcut─â din lemn stratificat de cire╚Ö, cu alama si aluminiu anodizat.

Pinhole P90 Camera de lux

aparat fotografic P90 Pinhole de lux
aparat fotografic vintage
fotografii vintage cu Pinhole P90 de lux
aparat foto vintage de lux
aparat foto vintage

Domeniul fotografic, ╚Öi mai ales al aparatelor exclusiviste fie c─â sunt vechi fie de produc╚Ťie recent─â se adreseaz─â unui segment de pasiona╚Ťi care investesc considerabil. Lucr─âtura lemnului este important s─â fie de calitate ╚Öi la fel ca armele cu pat de lemn sau ramele tablourilor ori bordul ma╚Öinilor scumpe, priceperea meseria╚Öului este fantastic de important─â ╚Öi apreciat─â, efectiv, ├«n bani.

Renumele se c├ó╚Ötig─â greu ╚Öi se p─âstreaz─â cu dificultate ├«ntr-o pia╚Ť─â cu concuren╚Ť─â acerb─â. Este rentabil s─â lucrezi pentru segmentul Premium, dar preten╚Ťiile sunt mari ╚Öi trebuie s─â fii preg─âtit s─â r─âspunzi unor cerin╚Ťe greu de intuit. Cel mai bine este s─â te autodep─â╚Öe╚Öti continuu, s─â cau╚Ťi inova╚Ťia ╚Öi asemenea buc─âtarilor s─â folose╚Öti ingrediente dintre cele mai neobi╚Önuite, pentru a surprinde clientela preten╚Ťioas─â.

De╚Ťin ╚Öi eu 2 camere de fotografiat vechi pe care m─â g├óndesc s─â le p─âstrez p├ón─â c├ónd nepo╚Ťii mei le vor aprecia ca fiind ceva rarit─â╚Ťi. Nu-s azi modele scumpe, dar toate timpul le va cre╚Öte valoarea. Colegul meu de general─â Mihai era nervos pe livada bunicului unde avea de lucru, ├«ns─â prin 2000 au ajuns milionari ├«n EURO, v├ónz├ónd parcele ├«n noul cartier al B─âii Mari.

Cu drag, de înaltă clasa.

aparat foto vintage
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria Ôćĺ