Fotoliu din piele Cube și pe roșu și pe verde la promoție

fotoliu din piele

Mă sună văru’ și-mi spune că e pus pe fapte bune și vrea să lichideze un stoc de piele super extra calitate. Oferta e valabilă doar pe culorile de mai jos și își pune toată speranța în mine să difuzez știrea și că dacă le voi prezenta atunci cu siguranță se vor găsi doritori care apreciază fie roșu fie verde, pe un fotoliu din piele cu brațe.

fotoliu din piele

Modelul Cube este unul dintre preferatele mele și pentru cei care au fost la BIFE SIM 2013 ( singura ediție combinată) atunci iși amintesc de fotoliul roșu din piele crocodil, care a atras privirile la standul nostru. Nu cred că greșesc când spun că acela a fost cumpărat la târg de o doamnă bine, cu pantofi roșii și poșetă roșie.

Având în vedere tendința actuală de combinare a culorilor n-ar fi mare mirare să fie cineva interesat de aceste fotolii într-un set combinat din cele două culori. Recent am livrat un set de scaune model Dijon, finisate jumi/juma – 5 în nuanță deschisă ( Corn Antik) și 5 nuanță închisă ( Old Brown). Pernițele erau de culori la fel cu scaunul și proprietarul s-a declarat deschis la a combina tot ce are la dispoziție pentru variațiuni periodice în amenajare. Imaginația n-are limite și preferințele fiecăruia îl definesc și-i aparțin.

Vă pot asigura că scaunul este comod, extrem de comod, brațele confortabile, perfecte pentru a fi folosite la birou, cu condiția de a avea peste 70 cm loc sub masă.

Dimensiunile fotoliului sunt următoarele :

  • înălțime spătar – 83 cm
  • înălțime șezut – 51 cm
  • înălțime brațe – 70 cm
  • lungime brațe + spătar – 65 cm
  • lățime spătar – 64 cm

Structura este din fag, cu ranforsări interioare pentru o stabilitate excepțională, iar buretele HR va face față cu brio unei utilizări îndelungate, dar nu vă pot garanta că i s-a făcut testul cu cele 437.986 de așezări și ridicări cum am văzut la IKEA. Finisajul este recomandat a fi unul de nuanță închisă pentru a nu avea colorații diferite din esența fagului, vizibile.

Propria mea recomandare ar fi să asociați acest fotoliu pentru o amenajare pretențioasă cu o masă Britain sau cu un Provence/Madrid. Le găsiți foarte simplu cu câmpul de CAUTĂ din dreapta sus.

Nici chiar ca fotoliu de lucru pentru calculator nu este o optiune de neglijat, având în vedere că pentru cele două culori, identic cu imaginile din acest articol, prețul final este redus cu 20 %.

Preț final 730 de lei, TVA inclus. Transport gratuit pentru set de 6 bucăți. Stoc disponibil de piele – 50-60 buc/fiecare culoare.

fotoliu din piele fotoliu din piele fotoliu din piele fotoliu din piele fotoliu din piele fotoliu din piele

Cred că e primul articol pe care-l scriu cu preț și tot ce trebuie descris ca să se poată hotărî cineva. Lucrăm pentru export, nu am liste de prețuri de afișat, ceea ce se vede este realitatea din curtea unui producător, nu a unui revânzător.

Cu drag, de frumos.

fotoliu din piele
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. As fi preferat variantele sintetice, cruelty-free, ale modelelor din imagini.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.