Fotoliu Dublu – din lemn de fag și tapițat cu stofă de catifea

mobilier tapitat fotolii tapitate

Am mai prezentat o piesă de tipul acestui fotoliu dublu și acum revin cu o nouă variantă. Este disponibil la aceleași dimensiuni ca si varianta anterioară.

Dimensiunile sunt :Lungime 1,66 m , lungime șezut 1,3 m, înălțime spătar 1,14 m, adâncime șezut 0,9 m. Costă 1300 de lei fără TVA. Direct de la producător.

”UPDATE 2017 – aceast fotoliu dublu s-a vândut în anul publicării articolului, însă se poate comanda și azi, la prețul normal de lista.”

Are o singură piesă disponibilă, a fost produsă ca și mostră pentru un client extern, iar comanda a fost selectată pe altă culoare. Dacă în casa ta culoarea din imagine se potrivește ai șansa de a cumpăra o piesă la un preț extrem de mic. Acum 2 zile eram la Brașov și am discutat de un fotoliu tapițat cu proprietarul magazinului Caesar. Acel fotoliu era unul cu talpă metalică, rotativ, dar de dimensiuni extrem de mici și avea un preț identic cu acesta.

Această piesă s-ar preta excelent pentru un hol, în viziunea mea, alături de un corp de perete îngust pe aceeași culoare cu picioarele fotoliului. Varianta simpla, nu dublă a fotoliului o puteti vedea sub denumirea de Hemingway pe catalogul nostru de mobila, tapițat cu piele.

În a doua sau a treia imagine din articolul Idei de amenajare pentru vestibul sau holul de la intrare s-ar potrivi excelent.

Dacă îl vreți, puteți să mă sunați sau să-mi scrieți email cu datele voastre de expediere. 0744.390.004 sau calin@stejarmasiv.ro.

mobilier tapitat

mobilier tapitat

mobilier tapitat - fotoliu dublu

Cu drag, de bonne chance !

mobilier tapitat
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.