Garaj din lemn – variantă de depozitare pentru bicicleta ta

garaj din lemn

Biciclitul adună noi pasionați de la an la an, însă n-am văzut pe nimeni să construiască garaj din lemn pentru a-și depozita bicicleta. Noi construim garaje pentru mașini, iar în spațiul ce ne rămâne depozităm cauciucuri, borcane, cutii, lăsând bița pe ultimul loc. Sigur, ne folosim mai des și mai mult de mașină, prin urmare e firesc să ne preocupăm în principal de ea. Inspirați de felul de a face al altor țări la care ne uităm cu admirație, tot mai multi români au adoptat bicicleta pentru mersul la locul de muncă. Chiar eu fac parte din grupul de fete care organizează în fiecare an în Baia Mare un marș al biciclistelor, menit să crească interesul pentru folosirea acestui mijloc sănătos de transport.

O să spuneți că orașele noastre nu sunt prietenoase cu bicicliștii, că stăm foarte prost la numărul de kilometrii de piste pentru biciclete, dar la ce nu stăm noi prost comparativ cu alții?

Dacă ești biciclist sau vrei să fii, prima întrebare la care trebuie să îți răspunzi e unde o depozitezi? Să o ții legată în scara blocului nu e cea mai sigură metodă, au fost multe cazuri de furturi. Eu o țin pe a mea acasă în cămară, dar nu știți ce chinuitor e să o scot de acolo.

garaj din lemn

Azi o să vă arăt ce soluție au găsit cei pentru care bicicleta e mai importantă decât mașina, nu de alta, dar se tot scumpesc carburanții și cine știe cât timp ne mai permitem să le avem pe amândouă. 🙂 Până nu demult, cel mai romantic lucru legat de o bicicletă care-mi venea în minte era povestea unei prietene al cărei iubit i-a revopsit bița într-un verde lime minunat. Acum cred că o să mă gândesc c-ar fi mai romantic să-i construiască un garaj din lemn pentru bicicletă! Mai știm pe cineva care face biciclete din lemn!

S-aveți spor la făcut surprize!

garaj din lemn 2

garaj din lemn

garaj din lemn

garaj din lemn

garaj din lemn

garaj din lemn

garaj din lemn

 

garaj din lemn

garaj din lemn

garaj din lemn

garaj din lemn
13 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna ziua,
    Puteti sa imi spuneti ce pret are un garaj pentru bicicleta din stejar? Pentru niste dimensiuni exterior: latime 177 cm, adancime 113 cm, inaltime 134 cm de ex

    Oana Ioana
    Multumesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.