InSpIrAtIe ScAnDiNaVa

design suedez

Au trecut 72 de ani de cand s-au pus bazele designului scandinav. Ideea ca obiectele si decorurile frumoase sunt disponibile doar pentru cei bogati…a dus la o  reforma  a designului scandinav. Elegant si confortabil, acest design face o impresie puternica, indiferent de perspectiva.

Dupa cel de al doilea razboi mondial, europenii nordici au  pornit o miscare a designului caracterizata prin simplitate, minimalism, functionalitate  si nu in ultimul rand low- cost production. Noul concept a avut si are si in prezent un succes uluitor, chiar daca paleta de culori este una simpla si  materialale de baza predominante sunt otelul, lemnul presat, plasticul si aluminiul.

Ambientul exterior nordic este  unul infrigurat, de aceea s-au creat la interior spatii confortabile, armonioase, pline de caldura si relaxante. Unicitatea acetui stil este datorata tocmai de caldura pe care acesta il emana, intr-un cuibusor al frigului.

Astazi, designul si designerii scandinavi pot fi puncte de referinta la nivel international, fapt care ma bucura, consider ca  o merita din plin.

design suedez

design suedez

design suedez

design suedez

design suedez

design suedez

design suedez

 

design suedez
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.