Instrumentul de lemn pentru miere

din lemn bat de lemn pentru miere

Acest instrument pentru picurat miere e destul de controversat și m-am uitat o vreme lungă la diverse opinii și păreri publicate online despre acest obiect.

din lemn pentru miere
bat de lemn pentru miere

  Ceea ce se pune în discuție este reala utilitate a acestui obiect, foarte iubit de advertiseri, prezent în toate reclamele care caută cumva să asocieze mierea cu o imagine. Ar fi relativ stupid să fotografiezi mierea curgând de pe o linguriță metalică, mierea e cel mai pur aliment, cu incredibila propietate de a nu se degrada, de a nu se strica. Este auto-conservantă, doar își reduce volumul și se zaharisește.

Cred că a fost preferat acest obiect în asociere cu mierea, având în vedere și asocierea nativă a lemnului, din stupi și ramele cu faguri cu domeniul apiculturii. Fumul se face tot cu lemn.

Aș vrea să aflu părerea voastră referitor la utilitatea lui, eu personal admit că am zâmbit aprobator de fiecare dată când l-am întâlnit, dar nu mi-a dat ghes inima să-l cumpăr.

din lemn
Bețe pentru miere din lemn de măslin

Pentru cei care încep primele proiecte în prelucrarea lemnului poate fi un bun prim pas în strunjire. Nu va conta prea mult dacă iese perfect centrat, pentru miere e important ca acele canale să fie generoase pentru a se putea impregna și mai apoi prelinge.

Miere are oricine în casă, lemn la fel iar un strung hobby poate costa relativ puțin. Deci? Spor la treaba … !

din lemn
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Excelent lucrate produsele. Am vazut si eu masa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.