Izolare in Perugia, Italia

design italian

Perugia găzduiește o universitate din 1300 și este definit ca un oraș de artă. Este printre comorile nedescoperite ale Italiei, un spațiu păstrat peste veacuri.

Ai visat vreodată sa părăsești stresul zilnic si sa te retragi într-o căbănuță într-un loc izolat, lipsit de agitație? Sam si Jeremy, un cuplu american din New York, au visat acest lucru timp de 10 ani, si intr-un final si-au văzut visul cu ochii. Si nu oriunde, ci într-una dintre cele mai spectaculoase si liniștite regiuni din Italia, Perugia.

O lunga perioada au căutat fel si fel de cabane in diferite regiuni ale Italiei, însă când au văzut căsuța tradițională din Perugia pe atunci aflată in ruină, cei doi s-au îndrăgostit si au știut ca aceasta dragoste avea sa tina o viată.

Actualmente casa este in stil vintage italian cu un amestec autentic de materiale vechi, insa are toate facilitatile unei case moderne. Paleta de culori pe care cei doi proprietari au ales-o reflecta si sporeste imprejurimile naturale, absolut fantastice.

casa din Perugia
casa din Perugia
baia
bucataria
dormitor
vanity table
interior in cabana din Perugia
panorama

Italia ocupă un loc aparte in sufletul meu, merg cu familia des și mi-ar place sa vizitez toate regiunile importante. În Perugia nu am fost încă.

Arte Povera – curent de design italian apărut dupa 1960

Casele mediteraneene care m-au impresionat în Italia

Atelier de tâmplărie din Florența, lângă Palazzo Vecchio

Credenț – Kredenz – Credenza – Bufet – piesă de mobilier

sursa foto

design italian
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    .):)Nice! Frumos see you barne rustice o sa fac si eu la vila mea…urmaresc pagina :):)

  2. #2 Comentariu nou

    Felicitari pentru toate informatiile pe care le impartasiti in acest spatiu, de cand va urmaresc am ajuns ca si amator la un proiect mai serios: birou din stejar in sectiune neregulata(antichizat cuie+otet) si fag albit + frasin antichizat. Se pare ca va urma experienta cu lemnul ars… 🙂 Toate cele bune si succes in continuare!