Jasmin Blanc Boutique – fabricat in Romania

jasmin Blanc Handmade

De miercuri pana duminica Jasmin Blanc studio se muta la targ.

Va astept cu drag in vizita pe str. Kogalniceanu!

Nota redactiei – în Cluj, Cluj Napoca.

Și imaginea asta, pe Facebook, din partea Erikăi :

handmade
rafturi de lemn Jasmin Blanc

Îmi pică fisa și aud un filon al memoriei care zbârnâie și-mi amintește că o știu pe Erika, se cunoaște cu Adriana, Adriana mea de la Marillys – Cosmetice naturale.

Rafturi de lemn, prezentare rustică, produse handmade și eu scriu despre străinezi când uite aici, aproape lângă casă, ai noștri pun mâna și fac, de mai mare minunea. Cred că am răsfoit imaginile publicate pentru Jasmin Blanc Boutique mai bine de 30 de minute. Se pricepe la fotografie, și poate astfel să prezinte într-o lumină corectă și favorabilă minunățiile pe care le produce. Am scris despre atâția meșteri de pe ETSY, și acum ajung să descopăr că Erika este prezentă acolo și foarte apreciată, devreme ce apare în newsletter-urile lui ETSY. Oriunde veți vedea statueta pisicuței să știți că e amprenta inconfundabilă a Erikăi.

jasmin Blanc Handmade

Mi-e îmi plac rafturile din scândură brută, foarte puțin finisate, cutiuțele pentru inele de logodnă, fundalul de lemn pe care fotografiază bijuteriile pe care le fabrică. Și mai îmi place simplitatea modelelor de bijuterii handmade pe care le fabrică. Cu toate că eu sunt complet dezorientat în ceea ce privește domeniul accesoriilor personale, remarc liniile clare, evidente. Am senzația că creațiile ei fac viața noastră mai ușoara, a bărbaților, mă refer, sunt evident frumoase, elegante, fără a fi ostentative, piese pe care orice bărbat trebuie să le remarce și să le aprecieze, la momentul apariției pe purtătoarea lor. Mai ales dacă este consoarta.

bijuterii handmade
Jasmin Blanc Boutique
bijuterii handmade
Magazinul de pe Etsy

Erika scrie, și scrie în engleză pe blogul personal, ceea ce marchează intenția ei de a se adresa publicului internațional. Are spațiu imens de manevră dar și o competiție acerbă, depinde de ea și de zeița Fortuna ce le rezervă viitorul. Cert este că Erika este expresia cea mai clară a reușitei prin forțe proprii, un model pe care l-am descris și în articolul ce îndemna la pus mâna și fabricat una alta – Suporturi din lemn

Pe Erika o găsiți cred și azi la locația din prima frază a articolului. Iar pentru cei ce căutați inspirație pentru propriile standuri, luați aminte …

targ handmade
rafturi de lemn Jasmin Blanc
targ handmade
rafturi de lemn Jasmin Blanc – din backstage

Cu drag, de mâini pricepute și harnice.

targ handmade
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.