Lampi deosebite pentru a lumina încăperile din casa ta!

lampi

Încep acest articol prin a te întreba câte lampi ai în casa ta sau cât de des le folosești și mai important, pentru ce le folosești. De cele mai multe ori, găsești lampi pe comodele de lângă patul din dormitor. Cel mai des, stau fără a fi folosite, doar ca obiecte de design, care adună praful. Dacă citim, avem lumina de la candelabru, în cele mai multe dormitoare, găsești câte o lustră de-asupra patului.

În sufragerie, e posibil să o folosești prea rar. Stai la televizor, iar lumina ecranului îți e suficientă. Ai musafiri, ai nevoie de o lumină puternică să vă vedeți. Iar de citit, câți dintre noi mai stau seara până târziu cu câte o carte în mână. Sunt duse demult aceste vremuri. Ce îmi dă mie speranță totuși, e faptul că vremurile pleacă și revin. Ne vom întoarce din nou la timpurile cele bune.

lampi

Îți recomandăm și: Fibra de lemn periata – o metodă de evidențiere a lemnului masiv

Și totuși, să revenim la lampi. Haideți să vă pictez un alt decor… După o zi lungă de muncă, te întorci seara acasă, pregătești ceva rapid pentru cină, mănânci cu cei dragi, iar apoi, mergi în sufragerie, te așezi în fotoliu, nu pornești televizorul, îți faci un ceai sau îți pui un pahar de vin, aprinzi o lampă și închei ziua relaxându-te și deconectându-te de la cele de peste zi. Lumina unui candelabru ar fi prea agresivă. Dacă stai și te gândești, nu-i așa că e mai mult calm în lumina apusului, decât în cea a amiezii?

Știu că îmi puteți spune că există întrerupătoare DIMMER, cele care te ajută să reglezi intensitatea luminii, dar nu sunt la îndemâna tuturor caselor, pe când o lampă, da.

Pentru colțul tău de relaxare, am pregătit câteva variante, cu mențiunea că nouă ne-au plăcut, iar dumneavoastră aveți o mare paletă de variante peste tot. Personal, prefer târgurile de vechituri, prin prisma faptului că mai demult, era un alt fel de a face lucrurile. Prefer lampi din casele bunicilor, la lumina cărora se citea biblia sau cărți de suflet, ori se tricota câte o șosetă sau un pulover. Pentru cei mai puțin nostalgici, variantele sunt și mai multe.

Să alegeți bine!

lampi

lampi

lampi

lampi
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.