Lemnul in moda ne place tot mai mult

lemnul in moda

Mă pregătesc de o vreme să scriu un articol despre lemnul in moda. Stilul vestimentar este definit ca felul propriu al unei persoane de a se exprima prin vestimentație. Vrem, nu vrem, haina nu îl face pe om, dar spune lucruri despre el. Era o glumă în care se spunea că îi admirăm pe cei îmbrăcați la costum și cravată, până aflăm că lucrează pentru oameni care se îmbracă în blugi și teniși.

Că zilele noastre sunt lungi și apăsătoare, o resimțim cu toții. Toată răspunderea și stresul creat de viața profesională, și deși îmi trece în minte și viața personală, nu vreau să o amintesc pentru că sincer vă doresc să nu fie așa, deci, stresul provocat de viața profesională face să ne dorim lejeritatea în timpul liber.

Cum aleg oamenii ce cumpără? Simplu. Aleg produsul care le face viața mai ușoară. Dacă vă studiați, veți vedea cum toate alegerile le faceți ca să vă fie bine și ușor.

Ei, nu știu cât îi e de ușor doamnei îmbrăcate cu rochia asta, dar marii creatori vor să șocheze și să fie inovatori, nu să ne facă să ne relaxăm. 🙂

lemnul in moda

Vă mai arăt încă două ciudățenii de pe net și apoi trec la lucruri mai plăcute. E din Colecția creatorului italian Valentino din 2011.

lemnul in moda

 

În moda, lemnul se folosește cel mai des în crearea accesoriilor. V-am mai scris despre casetele de bijuterii fabricate din lemn, v-am scris chiar despre oameni care s-au apucat să facă din pasiune bijuterii din lemn.

Cel mai mult ne plac cerceii și colierele, sunt și cele mai ușor de asortat și practice. Apoi cred ca urmează plicurile sau gențile din lemn, deși mă întreb ce se întâmplă cu ele dacă le plouă :). Pentru bărbați, ca să vedeți că ne gândim și la dvs, un portmoneu cu aplicații de lemn sau un ceas, sunt o alegere bună. Papucii nu vă forțăm să-i purtați!

Relaxare plăcută în weekend să aveți!

 

 

lemnul in moda

lemnul in moda

lemnul in moda

lemnul in moda
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.