Loc de joaca pentru copii in curte

22

Mi-am promis – si am mai scris asta – ca atunci cind barza va gasi drumul spre casa mea, copiii vor sta la casa cel tarziu la varsta de 3 ani. Fac planuri si ma tot gandesc cu suflet de copil, ce mi-as fi dorit sa am, si cum as retrai copilaria din nou alaturi de ei. Tații se presupune ca ii invață pe juniori prostii, adica le fac prastii, arcuri si alte traznai ce pot lovi, sparge geamuri sau dispera o mama grijulie.

Tot Daizen Joinery mi-a dat solutia si cred ca ceva amenajare de genul asta ar mai impaca grija mamei oferindu-i posibilitatea sa stea cu ochii pe pui de la geamul bucatariei.

Nu gasesc prea multe elemente periculoase, totusi prefer sa ii vad juliti in genunchi si coate, cum am fost si eu, decit intepeniti pe un scaun la calculator sau TV.

Structura din cadre pentru loc de joaca pentru copii

Din pacate nu producem noi astfel de locuri de joaca, desi as face-o cu plăcere pentru că știu că sunt mulți oameni interesati ca și mine de a face celor mici o bucurie. Caut și vă promit ca am sa găsesc soluții pe care să le includ în comunitate pentru astfel de spatii. Cred la fel de mult în capacitatea tăticilor de a se capacita să încerce personal să bricoleze astfel de locuri de joacă pentru copii, mai ales că depozitele de cherestea îți iau până în 200 de lei pe grinzile de 10×10 cm din care se construiesc.

Structura din cadre pentru loc de joaca pentru copii

Structura din cadre pentru loc de joaca pentru copii

Structura din cadre pentru loc de joaca pentru copii

 

Structura din cadre pentru loc de joaca - Daizen Joinery
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →