Masa bridge a drumurilor intersectate – Crossroad

masa bridge Crossroad Model de masa Bridge – Crossroad

Din segmentul meselor bridge, adică a celor care au între picioarele columnare o legătură de întărire și de închidere a unui cadru, masa Crossroad epatează naturalețe prin toți porii. Adepții stilului rustic vor exalta, cei care sunt convinsi de nevoia de eleganță și control asupra fiecărui detaliu o vor trece cu vederea.

masa bridge Crossroad
Model de masa Bridge – Crossroad

Masa bridge Crossroad este un tip de masă tradițional.

Lemnul este în totalitate rustic prin evidențierea imperfectiunilor naturale ale lemnului de stejar, iar crăpăturile, nodurile și defectele plasate în fibra lemnului de stejar de Mama Natură sunt etalate cu mândrie. Nu te poți plictisi dacă trebuie să faci antecameră la o întâlnire atâta vreme cât stai așezat confortabil la o cafea cu coatele sprijinite de acest blat. Ochii au la dispoziție nenumărate curburi, colțuri și unghere pe care să le urmărească, iar senzația de căldură cu care te învăluie lemnul te fac mai încrezător în forțele proprii. Strălucirea rece a sticlei poate intimidează, sticlește a goliciune, pe când lemnul te ajută, ți-e partener și-ți arată că imperfecțiunea are o caracteristică de necombătut, durabilitatea în timp.

mobila din lemn masiv
nod sanatos, pe blat
mobila din lemn masiv
detaliu blat
mobila din lemn masiv
detaliu cant
mobila din lemn masiv
detaliu cant

Avantajul major al acestui tip constructiv pentru mesele din lemn masiv, căci nu se poate construi din MDF aceasta variantă din considerente care țin de rezistență, este că permit așezarea comesenilor oriunde în jurul mesei, fără limitările cauzate de montarea picioarelor pe colțuri. Dacă revedeți filme istorice, atunci urmăriți acest aspect și veți constata că mesele regilor sunt de gen similar, meșterii acelor timpuri adoptând construcția aceasta intuitiv, din cauza eficienței în utilizare. Este o masă robustă, construită trainic, care cu greu poate suferi în timp din cauza utilizării.

Cu drag, de lemn masiv.

mobila din lemn masiv
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna ziua, Ma intereseaza sa imi spuneti care sunt dimensiunile acestei mese, pretul si cum se poate achizitiona.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.