Masa conferinta model special derivat din modelul London

masa de consiliu London

Așa mă pune să scriu Google ” masa conferinta ” în loc de masa de conferință sau masa de consiliu. Internauții români fac economie de cuvinte de legătură, iar Google indexează triplu căutărilor pentru termenul de masa conferinta vs masa de conferință. Asta e, formulez cumva să împac și capra și varza. Și lupul … Modelul de masă London a ajuns pentru un proiect special să fie modificat și adaptat nevoilor pentru o Meeting room table – termenul englezesc al funcționalității urmărite într-o multinațională care adună oamenii la un brainstorming de 5-6 ori pe zi.

mobila din lemn de stejar
Masa London standard

Sunt încântat de proiectele atipice, reprezintă provocări și au fost nevoie de peste 2 luni cu schimburi de email intense ca să găsim soluțiile potrivite pentru această masa conferinta. 🙂 Haios nume … sper să fie fericit Google și să vă arate acest articol celor interesați de astfel de produse.

masa conferinta LOndon
masa conferinta London

Pe scurt, rezultatul final este o masă bazată pe 3 picioare model London, din fermă metalică cu decupaje rotunde. Lățimea picioarelor a fost modificată și fixarea blaturilor determinată aparte de standard pentru a putea susține două blaturi de masă de 320 cm x 80 cm. Suprafața pentru masa conferință este de peste 5 mp și poate găzdui 12 locuri. Grosimea blatului este de 3 cm pe toata suprafața mesei, cu bordura dublată pe tot perimetru la 6 cm. Materialul folosit este lemn de cer cu esența imperfectă dar fascinant de naturală.

Toate aceste mese cu destinație specială pentru consiliu, conferință sau meeting room au nevoie de prize de curent și date încorporate în blat, pentru un acces facil și eliminarea cablurilor ce incomodează și ocupă spațiu de blat. Cred ca Bachmann sunt cele mai utilizate prize încorporabile, calitatea vorbește de la sine, cu prețul pe măsură, dar acest aspect contează mai puțin pentru amenajările interioare atipice la care ne referim. Am ales să poziționăm prizele între cele două blaturi, 1/2 din suprafața ocupata de întreaga montură fiind decupată din fiecare bordură de blat, de-a lungul unul element de margine pentru a limita impactul asupra structurii de lemn.

Am avut un singur caz aparte când un alt beneficiar a decupat transversal spațiul pentru prize și a întrerupt elementele continue de lemn ce compun blatul. Ulterior lemnul a început să lucreze și au apărut mici fisuri, remediate desigur, cu ceva efort. La acest proiect de masa conferința derivat din modelul London, toate decupajele sunt ranforsate pe dos cu profile metalice.

Rezultatul final la acest model de masa conferință derivată din modelul London este surprinzător de plăcut estetic, funcțional și estetic pe placul beneficiarilor. Am produs această masă concomitent cu o altă piesă specială, derivată din modelul Renaissance, destinată unei crame, pentru sala de degustări, însă revin cu detalii după ce primesc imagini cu aranjamentul final.

Cu drag, de lucru bine făcut.

Erată:

Imaginile de mai sus sunt cu masa conferinta London Special finisată în ulei, un finisaj care este standard pentru culoarea aleasă de beneficiar. Pentru că din discuția cu firma care s-a ocupat de amenajare acest detaliu a scăpat și utilizarea de trafic intens s-a dovedit că lasă urme după zecile de căni cu ceai cafea sau paharele de apă, s-a solicitat refinisarea cu lac poliuretanic. Am luat asupra noastră această situație și am refăcut finisajul, la fața locului, fără demontare și transport spre fabrică, cu ajutorul celor de la Iplan Furniture, colegii noștrii, Costi și Dragoș. Beneficiarul nu a avut de achitat nimic, iar deranjul s-a rezumat la indisponibilizarea sălii de sâmbătă până luni dimineața.

masa de conferinta Model London

Fac această mențiune din dorința de a puncta că nu suntem perfecți, dar suntem dispuși la găsirea de soluții, indiferent de situație. Renumele StejarMasiv.ro și MobelAmadeus.ro sunt o preocupare mai importantă decât banii.

masa conferinta London
14 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna ziua! Ne intereseaza si pe noi o astfel de masa de conferinta, de 10 persoane. Ne puteti da un pret si un termen de livrare? Multumim!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.