Masa din stejar Britain – model cu blat pătrat

masa din stejar cu blat patrat Masa din stejar Britain cu blat patrat (1)

Întrebuințarea acestui model de masa din stejar este extrem de versatilă și până acum nu am mai prezentat niciodata varianta de blat pătrat decât pentru varianta de Mini Britain, adică de 80x80cm. Acolo piciorul are dimensiunile reduse, re-stilizate din varianta de bază, care este cea folosită la această masa din stejar.

Masa din acest articol are dimensiunea de 160×160 pentru blat, cu înălțimea de 78 cm. Finisajul este Antik Grey, o nuanță foarte dragă mie și pe care o găsiți prezentată pe foarte multe modele de pe blog. Masa aceasta este cea pe care o folosim la birou și unde au loc întâlnirile pe toate temele. Au loc extrem de lejer 8 persoane la masă, asigură egalitatea la discuție pentru toți ocupanții și față de masa rotundă ajută la stabilirea unor segmente delimitate în grupul care folosește această masă.

masa din stejar cu blat patrat
Masa din stejar Britain cu blat patrat (1)

Cel mai haios este când vine câte unul încheiat la toți nasturii de la cămasă de la bănci să propună ”credite avantajoase” și se poziționează central pe o latură a pătratului de unde cu toate hârtiile pentru suportul prezentării se străduiește să ne convingă de ce merită semnat cu ei și nu cu alții. Cel mai bun credit este cel pe care nu l-ai luat, rămân cu propoziția asta emisă seara de un tip cu ochelari de la ora 10 pe TVR, pentru ca banca este întotdeauna cea care îți dă o umbrelă atunci când e soare și ți-o ia când plouă. Șeful, unchiul meu, cel care a înființat fabrica, este de părere că dacă poți să nu apelezi la o bancă ai face bine să eviți colaborarea, iar dacă ai ajuns în relații contractuale, să le închei cât mai repede. Nu am văzut mulți care să conteste taxa de deplasare ceruta de cei de la FISC, cu motivația că ” la așa firmă mare … trebuie acolo, ceva consistent”, dar el a fost în stare bazat pe situația simplă și clară a finanțelor fiemi sale să le bareze cererea. Se întâmpla acum câțiva ani, dar pentru mine a fost o lecție greu de asimilat.

cere pret mobila mobel amadeus

Modul în care alegi să-ți porți conversațiile este definitoriu pentru orice discuție sau demers, indiferent dacă e vorba de afaceri sau plăcere. Poți semna contracte, poți juca REMI sau să iei masa la fel de bine, stabilitatea și ergonomia ei sunt excelente.

Masa din stejar Britain cu blat pătrat.

masa din stejar cu blat patrat
vedere centrala pentru picior
masa din stejar cu blat patrat
vedere din colt pentru picior

Dacă doriți informații despre masă va rog folositi formularul de contact din partea de jos a site-ului sau cel cu ”Solicită informații” de pe catalogul online Mobel Amadeus.

Am inclus in aceasta variantă nouă de blog și badge-ul cu ”Produs aflat in oferta Mobel Amadeus”. Lucrăm la partea de catalog, sper sa fie gata concomitent cu sectiunea de Comunitate.

Numai de bine s-auzim!

masa din stejar cu blat patrat
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Foarte frumoasa masa , este ideala pentru bucataria mea.
    Care este pretul pentru variata de 80X80 ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.