Masă rotundă din lemn masiv de stejar

masă rotundă din lemn masiv de stejar sălbatic

Victoria este o masă rotundă din lemn masiv de stejar sălbatic. Este fabricată din cer, un văr al stejarului , un lemn cu caracter pronunțat natural. Merită să citiți detaliile – Knorr – nume de familie, de brand sau de specie de stejar

Finisajele deschise arată imperfecțiunile fibrei mai pronunțat, însă acest model de masă rareori s-a livrat finisată cu altceva decât cu Bassano Oak.

Bassano Oak
Bassano Oak
aranjament final cu masa rotunda eleganta Victoria si scaune Genesis

Parcă e predestinată pentru această culoare și am publicat câteva imagini primite de la beneficiari cu masa Victoria în diverse configurații – Masa rotunda Victoria – de-a lungul timpului

Îmi place să ofer informații despre detaliile de fabricație ale produselor noastre, iar când vine vorba despre această masă rotundă din lemn masiv, discuțiile se concentrează pe modul de producție al piciorului și asupra cantului de blat rotund.

Este greu de vizualizat cum dintr-un bloc masiv de lemn se strunjește pe un strung foarte mare și robust acea bilă de la înălțimea intermediară a piciorului de masă.

Poate imaginile sunt mai exemplificative decât pot eu exprima în cuvinte.

Ultima imagine arată 2 picioare pentru modelul Victoria de masă rotundă din lemn masiv de stejar înfoliate, pentru a evita crăparea lemnului. Chiar dacă apar mici fisuri pe bilă sau pe elementele de suport, nu este o problemă. Când lemnul este strunjit se schimbă tensiunile din fibră și se întâmplă ca acestea să producă fisuri. Indiferent câtă grijă purtăm lemnului, cum e uscat și lipit, aceste fisuri pot să apară. De aceea încercăm să producem din timp picioarele și înainte de finisaj se inspectează, apoi se rectifică micile imperfecțiuni.

Cantul blatului este frezat cu model, cu o freză numită cioc de papagal.

detalii blat rotund pentru masa rotunda eleganta Victoria
Masă rotundă din lemn masiv de stejar 24

Am comparat lemnul de multe ori cu pielea umană. Sunt naturale, însă nici una nu poate fi imaculată, perfectă, ca și un material artificial.

Tocmai pentru a sparge gheața din jurul finisajului Bassano Oak vă prezint mai jos, o masă rotundă din lemn masiv de cer, finisată Nordic Grey, cu ulei Rubio. Masa ne-a reprezentat la ultima expoziție de la Budapesta.

masă rotundă din lemn Victoria D140
Masă rotundă din lemn masiv de stejar 25
masă rotundă din lemn Victoria D140
Masă rotundă din lemn masiv de stejar 26

Masa se poate comanda direct din catalogul online Mobel Amadeus.

strunjirea picior din lemn masiv de cer
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.