Masa rotunda din stejar salbatic – Modelul Victoria

masa rotunda Victoria

Cred ca numele de Victoria se potrivește foarte bine cu acest model de masa rotunda din stejar salbatic, adică cer. Victor este și numele băiețelului meu și asociez numele Victoria cu reușita care transpune o altfel de victorie pentru unul dintre modelele de masa rotunda prezentate aici, în paginile acestei reviste, apreciat și cerut de cititori.

Am publicat cu mult timp în urmă un articol despre masa Rotunda Britain –Masa rotunda poate fi o alegere inspirata pentru o sufragerie eleganta – comparând-o cu alte mese rotunde fabricate de diverși producători, arătând pentru comparație imaginile lor.

masa rotunda din stejar salbatic
masa Victoria

Se pare că textul nu este relevant, degeaba am scris clar, explicit …” acest model este fabricat de noi” urmat de imaginea mesei Britain. Apoi am publicat imaginile meselor rotunde pe care le-am apreciat la rândul meu, cu sistemul de susținere central diferit, iar textul explicativ formulat ” aceste mese nu sunt produse de noi”.

Degeaba. Nu se citește textul.

Oamenii au răsfoit imaginile, s-au ”agățat” cu privirea de un model și mi-au scris că-l vor. Mă simt aiurea răspunzând că nu-l fabricăm, generând dezamăgire, însă am insistat în producție și până la urmă s-a făcut masa rotunda din stejar sălbatic cu numele Victoria.

Așadar scriu aici cu majuscule – SE FABRICĂ ACEST MODEL, la diametre de 120 si 140 cm.

masa rotunda din stejar salbatic
masa Victoria

Bordura blatului este frezată similar cu bordura blatului de birou Bergen, iar bila de la înălțimea mediană proporțională cu blatul de dimensiune variabilă 120 cm sau 140 cm.

masa rotunda din stejar salbatic

Întreaga masa rotunda din stejar salbatic este parcă rezultatul strunjirii unei piese imense, cu diverse trepte circulare ca model pe blat, picior și talpa. Sigur că nu este așa construită, ci din piese separate, însă chiar și culoarea în care s-a fotografiat prototipul sugereaza ideea de continuitate. Nu am mai scris de mult articole descriptive ale produselor fabricate de noi, iar azi este al doilea, după cel despre masa Firenze, masa de 10 persoane.

În curând o voi publica și pe catalogul de mobila online – Mobel Amadeus – unde vor exista explicații descriptive privitoare la opțiunile cu care se poate comanda. Rezolvat! Masa Victoria

Poți citi parcursul din fabrică spre beneficiar – Masa rotunda eleganta Victoria – din fabrică la beneficiar

Blaturile de cer cu diametru de 140 cm se mai găsesc și pe masa Xavier, cea produsă pentru amenajarea de la Casa de Ceai a Reginei Maria din incinta Castelului Bran. Producția meselor din lemn masiv de cer are în portofoliu relativ puține și reduse ca dimensiune mese rotunde, însă urmează o surpriză pe segmentul modelelor Britain, extensibile, abia aștept să fotografiez rezultatul final, am văzut doar prototipul nefinisat.

Am senzația că se cere insistent forma de masa rotunda din stejar salbatic, recent exista un interes ce se repetă cu o frecvență ridicată.

masa rotunda din stejar salbatic
masa Victoria

Pot să afirm în continuare că varianta cu blat pătrat și picior central este pentru mine soluția cea mai apreciată, pentru că practicabilitatea este net superioară, însă n-am ce face, sunt nevoit să cedez în fața esteticii extrem de reușite a meselor cu blat rotund.

Sunt frumoase, extrem de frumoase.

Mai multe despre masa Victoria – Masă rotundă din lemn masiv de stejar

masa rotunda Victoria
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.