Masa rotunda extensibila Britain – o singura dimensiune disponibila

masa rotunda extensibila Britain D120-160 cm - forma perfectă Masa Britain Extensibila D120-160

Masa rotunda extensibila Britain este prezentata în catalog la pagina de mese extensibile. Are menționată o singură dimensiune și acest fapt este justificat de motivul că acest picior central suportă stabil doar blaturi cu dimensiunea maxima de 160 cm, ca oval. Altfel, brațul forței de apăsare pe bordura mesei va duce la instabilitate, în cazul în care această masă ar fi produsă la o dimensiune mai mare.

masa rotunda extensibila

Anterior, în articolul – Masă extensibilă de 8 persoane … și mai e și rotundă (când e închisă) – am prezentat-o și a fost apreciată la dimensiunea maxima de 170 cm extinsă, dar piciorul avea structura puțin mai mare. Practica utilizării a impus restrângerea piciorului, ca amprentă la sol, pentru a permite lipsa oricărei incomodități la utilizarea mesei în format restrâns. Pentru o masa rotunda extensibilă este importantă soluția constructivă adoptată pentru extindere. Acest model respectă un design mai vechi și astfel, extensia se păstrează separat de masă, atunci când se folosește închisă. Nu sunt cel mai înfocat adept al acestei soluții tehnice, însă cred că aprecierea generală a celor care o dețin face ca perspectiva mea să nu fie completă. Am mai fabricat anterior masa Roge, care se extindea foarte mult, însă toate extensiile care se îmbinau cap la cap trebuiau depozitate separat. Fiind un model antic, pentru adepții acestui stil de mobilă, cred că nu a reprezentat o problemă, dar a fost achiziționată – masa Roge – de un număr redus de beneficiari pe teritoriul României.

cere pret mobila mobel amadeus

De regulă, cine dorește o masa rotunda extensibilă, caută funcționalitate cu feronerii moderne și aspect clasic. Suntem conștienți că nu excelăm în acest segment, iar menținerea în producție se face doar pentru că segmentul HORECA din străinătate o cere, în variantă cu picior de MDF, finisat negru, pentru reducerea costurilor. Nu am o imagine cu o amenajare de restaurant folosind acest tip de masa rotunda extensibilă, dar profit de ocazia recentă de a livra o piesă în România pentru a vă prezenta imaginile cu varianta cu blat finisat natur, stejar, și picior culoare Caffee.

Imagini neprelucrate din fabrica cu masa rotunda extensibila Britain

Vezi și – Imagini din fabrică, înainte de finisaj.

masa rotunda extensibila
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.