Masa Spider – masă rotundă din stejar masiv

mobila din lemn masiv masa Rotunda model Spider

Masa Spider rotundă am prezentat-o anterior în articolul –Masă rotundă cu picioare ”spider”– și am recomandat-o întotdeauna mai ales în aplicații HORECA, pentru simplitatea construcției, dublată de costurile relativ mici ale mesei din lemn masiv de stejar. Blatul are grosimea de 2,8 cm și e ranforsat pe dos cu elemente metalice pentru a preveni deformările, plus șanțuri de detensionare.

mobila din lemn masiv
masa Rotunda model Spider
mobila din lemn masiv
La Brasserie Herastrau

Recent, înainte de sărbători am livrat 2 bucăți, cu diametru de 160 cm pentru La Brasserie din Herăstrău, București. Poate celor care se vor interesa de aceste modele de masă rotundă să le indic să meargă acolo să le vadă, cei care le-au comandat au fost foarte hotărâți și au știut că doresc stejar tocmai pentru rezistența sporită. Cred că în aranjamentul sălii trebuie ridicată fața de masă pentru a vedea lemnul de sub, în general HORECA prezintă mobilierul în aranjamente care lasă puțin sau deloc lemnul vizibil. Am surprins înainte și după ambalare mesele și am făcut câteva fotografii cu telefonul mobil, care nu sunt prea reușite dar sper să fie sugestive pentru cum arată mesele și mai ales cum arată înainte de expediere.

mobila din lemn masiv
masa Rotunda model Spider ambalata

Montajul tuturor meselor pe care le producem este foarte simplu, chiar și la cele extensibile. Mobila din lemn masiv se produce de regulă dintr-o bucată, iar la mese doar picioarele sunt demontabile, pentru a minimiza și ușura partea de transport. La mesele rotunde Spider și la mesele Britain, piciorul central se ambalează separat de blat, iar la montaj trebuie fixate cu o cheie inbus doar șuruburile ce se prind în piulițele îngropate în blatul mesei. În pachetul de feronerie care însoțește masa includem atât șuruburile cât și cheia. Sunt întrebat deseori dacă asigurăm și montajul, și trebuie să precizez că devreme ce expedierea se face prin curier nu e nevoie de prezența unui specialist, prinderea șuruburilor ia cel mult 10 minute oricărui om care nu are două mâini stângi, dar chiar și așa se extinde la 15 min.

Trai bun, cu drag din Maramureș !

mobila din lemn masiv
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

14 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  m-ar intersa si pe mine la ce pret este masuta rotunda , model Spider?

 2. #3 Comentariu nou

  buna ziua , vreau sa stiu si eu cat costa o masa din lemn model spider cu un diametru al blatului de 100 cm si in cat timp poate fi livrata .

 3. #6 Comentariu nou

  Buna ziua, ma intereseaza o masa cu diametrul de 120 cm. Multumesc, Dragos

 4. #7 Comentariu nou

  As dori sa stiu cat ar costa masa Spider la un diametru de 1m si care este inaltimea ei.

 5. #9 Comentariu nou

  Cat costa o masa spider cu diametrul de 180 cm? Mulțumesc.

 6. #10 Comentariu nou

  Buna ziua! M-ar interesa o masa rotunda cu diametrul de 100 cm si picior central sau asemanator cu cel de la masa spider.
  Multumesc anticipat.

 7. #11 Comentariu nou

  Buna ziua, ce inaltime are?

 8. #12 Comentariu nou

  Buna ziua, ce inaltime are masa?

 9. #13 Comentariu nou

  ma intreseaza 8- 10 mese rotunde cu diametrul 120-160

  astept cotatie si eventual termen livrare

  multumesc

 10. #14 Comentariu nou

  Buna ziua , ma interesează o masa rotundă pt terasa din stejar cu diametrul de 220cm

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.