Masuta auxiliara pentru canapea

mobila din lemn masiv Masuțe pentru canapea din lemn masiv

Masuta auxiliara tradus în engleză se numește Sofa Table sau Sofa Side Table și e un produs distinct din punct de vedere a apartenenței la orice gamă.

Frumusețea unei colecții complete de mobilă și mobilier este de a include pe lângă piesele mari, semnificative ce amenajează o încăpere și piese de mobilier auxiliare, realizate în aceeași gamă. În general o colecție are definite câteva elemente distincte de design, cum ar fi picioarele, liniile de frezaj, coroana sau piesele superioare, ceea ce leagă întreaga colecție și conferă un aspect unitar amenajării finale.

mobila din lemn masiv - masuta auxiliara
Masuțe pentru canapea din lemn masiv

Masuta auxiliara pentru canapea este o piesă care conferă nota finală de atenție acordată unei amenajări, este expresia preocupării asupra detaliului. De la simpla susținere a unui pahar sau a unei farfurioare, ori o carte, până la a găzdui un spațiu de lucru pe laptop, poate fi utilizată în foarte multe direcții, rezolvând elegant o nevoie suplimentară de confort. Prin construcție, masuta auxiliara permite ca picioarele de sprijin, legate doar într-o parte pe talpă, să intre sub canapea, aducând mult mai aproape și mai confortabil obiectele pe care le susține.

mobilier auxiliar - masuta auxiliara
Masute din metal și materiale derivate

Ne străduim ca producători să alcătuim structura unei colecții proprii, pentru că specializarea pe segmentul meselor, scaunelor și a corpurilor, produse pentru partenerii străini, în serie, ne limitează în a oferta pentru România soluții complete.

Am prezentat anterior două colecții, –Colecția Tokyo – design modern pentru mobila din lemn masiv de stejar și Mobilă în stil ”casa de la țară”– tocmai din cauza aprecierii pentru o suită completă, unită sub același design. Produsele noastre, la rândul lor, fac parte din colecții și au confrați de mobilier, produse similar la alte fabrici de prin Europa, pentru a completa gama.

Îi admir pe olandezi pentru veratilitatea cu care fac business, pentru abilitatea de a lega structuri de producție și modul în care reușesc să ofere clientului final o soluție completă. Sunt capabili să lege atât de multe entități diferite și să insiste asupra rezultatului final până le iese, caracteristică pe care noi, românii, nu cred că am avut-o de după Cel de-al Doilea Război Mondial încoace. Cel mult poate în perioada interbelică, dar e așa de mult de atunci, încât s-a pierdut spiritul de antreprenoriat și majoritatea caută confortul slujbei pe salar.

Catalogul online cu produsele pe care le fabricăm poate fi accesat apasand butonul mare verde din meniu Catalog Mobila

Cu drag, de inspirație pentru confort.

mobilier auxiliar
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Si comenzi pentru o masuța pentru canapea din lemn masiv pot da? Si cum?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.