Masuta plianta pentru micul dejun, … sau pentru pranz, … sau pentru cina

masuta rotunda plianta pentru mic dejun
 Se defineste ca masuta pentru mic dejun. Asezonata cu o cafea neagra, cu paine prajita si miere si unt. Plianta este optional, ca si biscuitele langa cafea.

Set de 3 piese pentru micul dejun - masuta plianta

Ingredientele sunt simple, pentru doua persoane se folosesc maxim 60 de cm de blat, preferabil pliant, fie rotund fie rectangular si neaparat scaunele in culoarea masutei. Constructia sistemului pliant poate oferi fie rabatarea unor segmente din diametrul cercului la cele rotunde, fie  inchiderea in pozitie verticala a unei intregi jumatati de masa.

Avantajele aduse de o masuta plianta sunt indiscutabile, daca dimensiunea este una redusa, daca permite asamblarea si dezasamblarea sistemului foarte rapid plus introducerea scaunelelor in corpul mesei deja avem delicios mic dejun. Se poate servi pe terasa, in bucatarie, dar mai ales pe balcon. Si asa ducem lipsa de spatii vaste in micile noastre apartamente de bloc, asa ca utilitatea unui asemenea ingredient pe langa bucataria noastra este de netagaduit.

Imaginile fac cat toata camara mea de ingrediente, asa ca …. pofta mare :

Masa de mic dejun din stejar cu scaunele - masuta plianta masuta plianta cu rotile si 2 scaune masuta plianta compacta cu doua scaune pentru servit masa masuta plianta pentru mic dejun Masuta plianta pentru mic dejun masuta rotunda plianta pentru mic dejun

8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    eu astept o casuta…pe cand?