Mese din lemn masiv livrate în ianuarie 2022

Din decembrie 2021 am avut comenzi pentru mese din lemn masiv pe care le-am livrat în ianuarie 2022

mese din lemn masiv de stejar

Lunar livrăm mese din lemn masiv de stejar sau cer și considerăm încheiată toată treaba doar când beneficiarul ne confirmă montajul mesei livrate și eventual ne trimite o poză cu rezultatul final al amenajării.

Imaginile din fabrică nu sunt cele mai inspiraționale, cadrul este cel de hală, iar lumina nu e întotdeauna cea mai bună. Orice livrare presupune contactul cu beneficiarul și trimiterea facturii finale însoțită de cele mai multe ori de imagini cu masa înainte de ambalare.

Nu apuc întotdeauna să le fotografiez, pentru că toate aceste mese din lemn masiv se produc în serie, iar piesele comandate din România sunt alăturate comenzilor de serie destinate exportului. Fluxul din fabrică este uneori mai rapid decât mine, dar mă străduiesc să apuc să le fotografiez pe cele care pleacă individual, la noi în țară.

Comenzile se derulează relativ simplu, pornind de la o cerere de informare, provenită din catalogul online www.mobelamadeus.ro. Sunt mai multe categorii de mese din lemn masiv – Fixe, Rotunde, Extensibile alături de secțiunea de Scaune sau Corpuri ori Fotolii.

După ce stabilim modelul, dimensiunea și finisajul se comunică prețul și data estimată de livrare care pentru marea parte de modele de mese din lemn masiv este de 20-25 de zile lucrătoare de la data plății avansului de 30 %. Odată confirmată plata, masa intră în producție și se livrează de regulă fără întârziere ( prea mare) cu 2-3 zile în jurul datei agreate. Perioada asta de pandemie face ca să lipsească brusc uneori oameni din producție, datorită contactării virusului sau a carantinei ca și contact direct, ceea ce duce la decalaje nedorite, însă pot spune că după 2 ani de pandemie nu am pierdut oameni și am traversat relativ în regulă tot acest răstimp.

Masa Britain 140×80 cm

S-a cerut o masă cu dimensiuni reduse, finisată în 2 culori, White Mat pentru picioare și blat Corn Antique, fără elementul de legătură obișnuit dintre picioare.

masa Britain - mese din lemn masiv
Mese din lemn masiv livrate în ianuarie 2022 24

Masa Gloucester 220×100 Pole Gray

mese din lemn masiv - masa Gloucester
Mese din lemn masiv livrate în ianuarie 2022 25

Masa extensibila Provence 140(190)x80x78

Am primit imagini chiar și din timpul montajului.

masa extensibila Provence
Mese din lemn masiv livrate în ianuarie 2022 26

Circa jumătate din aceste mese din lemn masiv sunt echipate și cu scaune de la noi, dar am observat că de cele mai multe ori interlocutorul meu se blochează când realizează că valoarea cumulată a 6 scaune duce la preț apropiat de al mesei. Pentru masa extensibilă cea mai mică, de 140×80 cm doar 4 scaune sunt suficiente pentru a balansa costul total 50/50 %.

O masă cu blat din stejar de 240×100 cm echipată cu 10 scaune, toate din stejar, Dijon să zicem, are ponderea prețului cam așa: 40 % masa și 60 % scaunele.

În ianuarie 2022 am avut ocazia de a interacționa cu mulți cititori chiar și telefonic și m-a bucurat cel mai mult să aflu că percepția generală este cea scontată, sunt apreciate informațiile prezentate aici, pentru că nu au mesajul de a trage de mânecă pe cineva să cumpere. Ne dorim să informăm despre produse, prezentând realitatea și caracteristicile lor.

Nu marjăm pe discount-uri sau oferte sezoniere, eu nu cred deloc în Black Friday pentru calitate, reduceri se fac tot timpul la produsele de masă, uzinate să le zicem. Aici, la noi, sunt produse românești, Premium, de foarte bună calitate, pe care au lucrat oameni, efectiv cu mâna, din stejar de Maramureș, cu un cost corect. Avem această definire de 10 ani de când suntem prezenți în online și nu ne vom abate de la această poziționare.

Mulțumim pentru încrederea acordată tuturor celor care dețin un produs fabricat de noi!

blat de masa Britain 140x80
13 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.