Mobilă de lux de la MALABAR

mobila de lux Malabar Cabinet de băuturi Abbey – Malabar

Cabinetul de băuturi Abbey, de la Malabar se încadrează în genul de mobilier de lux, fabricat cu gust, în opinia mea. Are influențe baroce, finisaje absolut excepționale, iar amenajarea interioara care include această piesă deosebită, va conferi spațiului eleganță și rafinament. Și aici se încheie construcția lingvistică elaborată și revin la modul personal de apreciere. Cabinetul este luxos, dar nu opulent, nu trebuie să fii Becali pentru a folosi în casa ta o piesă de asemenea anvergură nici ca lux, nici ca bani.

mobila de lux Malabar
Cabinet de băuturi Abbey – Malabar

Cu siguranță nu este ieftină, dar se poate achiziționa ca și piesă aparte, distinctiva, care combinată cu un birou amplasat într-o bibliotecă, sau asortată cu un set de fotolii elegante, pot fi inspirat asezonate unei părți a locuinței unde proprietarul vrea să simtă o anumită aristocrație. Băuturile și paharele din interior trebuie alese pe sprânceană, consumul să fie moderat, pentru savoare, nu pentru coma alcolică, conversația plăcută, liniștită, la ceas de tihnă. Eventual s-ar potrivi unei persoane care fumează pipă, a cărui ritual oferă relaxare, cere timp și se face cu timp, în liniște și pace interioară.

Pagina Oficiala a producătorului.

O astfel de alegere construiește aristocratul din noi, căci deși au sânge albastru, fiecare casă regală are la începuturi un om simplu, un pirat sau un războinic însângerat, Sângele se albăstrește prin cumpătare, ascensiune solidă, descendență continuă și determinare, asociate unor calități de lider, schimbător de curs de istorie, personalitate marcantă în istoria unei nații.

Cabinetul Abbey este sculptat manual, cu frize, cornișe și elemente în culoarea ciocolatei și a șampaniei. Ușile cu geam clar închid două rafturi și furnir din lemn ironwood, asortate cu partea de jos unde cabinetul are finisaj închis la culoare, ciocolatiu, pentru un spațiu suplimentar util de depozitare. Funcționalitatea este evidentă, în liniile unei piese clasice, dar finețea decorațiunilor și a materialelor de finisaj îl plasează în zona mobilei de lux.

Cu drg, de modă veche.

mobila de lux Malabar
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ioooooooooooooiiiiiiiiiiiii!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.