Mobila Living – Mobila dormitor – Mobila comanda – Mobila Bucatarie

mobila living masa Xavier Inox

Mobila Living – Mobila dormitor – Mobila comanda – Mobila Bucatarie

Daca titlul va intriga este în regulă. Acești termeni sunt căutați cel mai frecvent pe Google.ro și sunt alăturări de cuvinte destul de anagramate și generic orientate spre subiecte specifice, în fraze destul de incorecte gramatical. Cred că Google von România este văduvit de complexitatea și infinitatea datelor obținute de pe spațiul de limbă engleză, iar pentru limba noastră are opțiuni limitate și date insuficiente pentru a se orienta. Ca urmare, rezultatele la căutări sunt oferite mai mult pe ghicite.  Cele mai concludente mi se par Mobila Bucuresti sau Mobila Cluj … scrii în câmpul de căutare si apoi alegi dintre cei care au platit fix pe subiectul ăsta. Ceilalți sunt în Darkweb, în zona crepusculară, indexați după alte criterii.

Am căutat ”stejar” și județele cu cea mai mare frecvență a căutării acestui termen sunt Sălaj și Satu Mare. ”Mobila din stejar” este un termen insuficient colectat de Google, ca urmare nu oferă rezultate statistice în ceea ce privește comportamentul navigatorilor din online-ul românesc. Mobila lemn este cel mai apropiat termen, cu 15% pondere in cautari.

De fapt eu căutam un termen care să mă ajute la intitularea SEO Friendly a unui articol despre o masă cu blat din cer – stejar sălbatic – Modelul Xavier, despre care am mai scris, însă vroiam să revin asupra sa. Anterior am publicat imagini cu și despre varianta de picioare metal natur, care pot echipa blaturi dreptunghiulare sau rotunde. Împrumutând de la Modelul de masă Sigma materialul pentru picioare, am conceput o masa Xavier, cu picioare de inox, care este destul de arătoasă. Nouă ne place, este apreciată și comandată de partenerii externi și cred că merită promovată și aici, în acest spațiu online, singura prezență comercială pe care o avem în România.

cere pret mobila mobel amadeus mobila living

mobila living
masa Xavier Inox

Dovada aprecierii interne sunt imaginile din interiorul și exteriorul Casei de Ceai a Reginei Maria, unde acest tip de masă echipează cu succes amenajarea alcătuită de Hansen Design, din București. Între noi fie vorba, eu aș fi ales alte scaune si la interior și la exterior, însă sunt rațiuni deasupra noastră, exprimate de arhitect, iar noi ca și producători nu putem decât să ne conformăm.

Recent, în urma unor discuții cu beneficiari ai produselor noastre am căpătat mai multă tragere de inimă să scriu explicit și în termeni frumoși despre mobila produsă de noi la Baia Mare și Satu Mare, pentru că până acum am avut o reticență de a lăuda produsele. Am crezut de-a lungul timpului că prezentarea online trebuie să fie discretă și fără tragere de mânecă pentru cineva interesat, ca să-l determin să cumpere. Am aflat apoi cu mirare că articolele noastre sunt de fapt prea subtile și după citirea unui text care descrie un produs e foarte posibil să nu se înțeleagă că poate fi și comandat. Deci … da, este produs fabricat de noi și se poate comanda.

Modele Xavier

Masa Xavier, cu blat din cer, poate fi echipată și cu picioare metal natur și cu picioare din inox. Blatul are grosimea de 2 cm, cu bordura dublată la 4 cm sau pentru modele de dimensiuni mari se poate opta pentru 3 cm cu bordura dublata la 6 cm. Un blat cu dimeniunea peste 260×100 cm  are nevoie de un al treilea picior, altfel apare fenomenul de curbare la mijlocul blatului. Masa este prezentată în catalogul online.

Detalii picior metalic

cere pret mobila mobel amadeus mobila living

Pentru ca SEO Friendly inseamnă să corespunzi șabloanelor creionate de Google pentru spatiul românesc, însă nu de capul lui ci cu aportul userilor locali, trebuie să includem de nu știu câte ori termeni atipici pentru ca să fim considerați corespunzători și să apărem în listele lui, la termenii mai sus enuntati. Jucați-vă cu Google Trends, daca e adevărat ceea ce scrie acolo atunci se caută mobila second Hand, dedeman mobila, ikea mobila sau emag mobila. Asta din urmă mă pune pe gânduri, am avut un contact din partea Emag, care s-a interesat de mobila noastra. În general vorbim de prețuri micșorate și discounturi, domeniu în care cei ce promovează calitatea nu se bagă să concureze. Nici noi, prețul pe care-l comunicăm pentru un produs este cel de fabrica, de serie mare. Tot ceea ce se comandă în Romania se produce suplimentar cu seriile de export.

Detalii blat din cer

Nu știu ce sa scriu … am dat cu banul … a iesit Mobila Living. Mobila Living – Mobila Living- Mobila Living – Mobila Living

Yoast a raportat – The keyword density is 0.9%, which is great; the focus keyword was found 5 times. The focus keyword appears in the first paragraph of the copy. The SEO title contains the focus keyword, at the beginning which is considered to improve rankings. The focus keyword appears in the URL for this page. Good SEO score. You’ve never used this focus keyword before, very good.

Suntem în grafic. Cum mai stâlcim textele, deformăm propozițiile și exprimările pentru a deveni competitivi în online. Renunțăm de multe ori și la diacritice. Să ne iertați, doar așa ne găsiți online.

 

Da’ nu-i bai. Să fie bine, ca să nu fie rău.

mobila living
13 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.