Modelul BISCUIT pentru masă și scaune

masa din lemn masiv Masa rotunda biscuit

Nu ar fi prea mult de spus despre acest model, aparent simplist. Denumirea de biscuit se asociază blaturilor extrem de simple, cu margini și colțuri rotunjite. Se poate monta atât pe mese cât și pe scaune, dar este nevoie de o mare atenție la detalii, începând cu calitatea materialului. Noi nu producem acest gen de mobilier, nici mese, nici scaune, dar tot scriind despre diversele curente și găsesc acest model aservit școlii Bauhaus, nordic, mă bate gândul tot mai mult că este o ramură a mobilierului pe care mi-aș dori să o explorez.

mobila Hermes - model biscuit
Enzo Mari Antonio Citterio RDAI Pierre-Alexis Dumas – Mobila Hermes

A scrie, pe un blog, despre un subiect, oricare ar fi acela, te face să te documentezi, iar subiectul de față m-a dus pe căi ce nici măcar nu le-aș fi bănuit, ajungând să citesc 3 ore despre Rena Dumas, designerul pieselor de mobilier din magazinele Hermes. Interesant, și vreau să scriu despre acest subiect, dar mai am nevoie de amănunte, de piese lipsă din puzzle. Presimt că va fi la fel de greu și laborios acest articol ca și cel despre Oțetul Balsamic.

Ideea acestui articol mi-a venit  după ce mai mulți cititori au apreciat modelele prezentate în articolul –Mesele de bar nu sunt neapărat mobilier destinat localurilor

Revin … modelul Biscuit, extrem de simplu, ca si produsele Hermes, calitatea deosebită a materialelor și atenția acordată fabricării desăvârșesc cu ajutorul simplității produse ce dau nota 10 din domeniul luxului sibaritic.

masa din lemn masiv - biscuit
Masa biscuit
masa din lemn masiv biscuit
Masa dreptunghiulara biscuit
masa din lemn masiv biscuit
Masa rotunda biscuit
masa din lemn masiv
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    multumesc pentru link… credeti ca face cineva de la noi mobilier asemanator ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.