Montana Magica Lodge – hotel de lux în Patagonia

Montana Magica Lodge

Într-o pădure din Chile, situată in rezervatia nationala Huilo Huilo se află un hotel de lux numit Montana Magica Lodge. Când vorbim despre hotel de lux prima oara ne imaginam o clădire mare, modernă, dotată cu spa, gym și multe alte servicii. Acest hotel nu are toate aceste facilitati si totusi este numit hotel de lux, deoarece pe langa aspectul exterior unic ne ofera confort, multe activitati in timpul liber, relaxare asigurata si o vacanta de neuitat.

Montana Magica Lodge

                Hotelul din Patagonia este construit simbolizând forma unor vulcani, acoperiți cu vegetatie, dar spre deosebire de vulcani adevarati activi aceștia nu erup cu lava, ci apa. Apa tasneste prin varful cladirii, iar apoi se scurge pe peretii de piatra in fiecare zi la intervale regulate. Intrarea in hotel este posibila numai prin traversarea unui pod din lemn suspendant oferind la fiecare pas o priveliste de neuitat, ce seamana foarte tare cu potecile din basme sau filmele de aventura.

                Hotelul de 4 stele este construit aproape in intregime din specii de copaci indigeni si piatra. Are 9 camere nu foarte mari, dar comfortabile, care sunt simple si decorate in spiritul rustic al zonei cu o priveliste impresionanta peste padurea aflată in imediata apropiere. O alta particularitate a hotelului este ca fiecare  camera este numita dupa diferite specii de păsări care vietuiesc in pădurea ce îl înconjoară.

Montana Magica Lodge

 Vizitatorii pasionati de aventuri și drumeții pot avea șansa de a vedea o creatura de o rara frumusete, numita caprioara Pudu, cu putin mai inaltă de 30cm. Iar dupa o drumetie lunga si obositoare in padurile misterioase ale acestei rezervatii, musafirilor le sunt oferite bai calde, cazile fiind realizate din lemnul masiv al arborilor nativi. Aici va puteti petrece timpul savurand un pahar din podgoriile chiliene.

                Prin toate acestea, hotelul Montana Magica Lodge este la fel de cautat atat si de aventurieri cat si de cei care vor sa gaseasca liniștea, un hotel de lux armonizand cu natura.

Mai poți citi despre locații exotice  – Blancaneaux Lodge, Hotelul lui Francis Ford Coppola  sau Hotel Endemico – Valle de Guadalupe – Mexico

Este haios, am folosit și noi denumirea Lodge pentru măsuțe de cafea și masa de living cu design aparte, ce s-ar potrivi în aceste amenajări.

Am mai scris despre – Stefano Boeri – grădini urbane în zgârie nori pe tot globul

Montana Magica Lodge
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.