Nasturi de lemn, simpli sau pictați – 10 modele

nasturi de lemn maro

Imediat se împlinesc 10 ani de când aceste imagini cu nasturi de lemn sunt publicate în paginile noastre. În tot acest răstimp au fost imagini goale, fără text, din suita ”Fără comentarii”

Atunci, în 2013 se considera interesant să ai conținut indiferent de care, doar să apară ceva nou, zilnic.

Mirarea mea era că la ce nivel de umplere a deșertului web era, acest articol despre nasturi de lemn suscita interes și am primit de-a lungul anilor solicitări să livrez astfel de produse. Este de multe ori frustrant să vezi cerere, pe orice fel de produse și să răspunzi negativ. Să faci nasturi, sau să vinzi nasturi este sinonim cu calicia, nu?

nasturi de lemn

Am publicat aceste imagini cu intenția de a inspira pe cei îndemânatici să facă produse din lemn. Unele modele de nasturi de lemn sunt doar bucăți de crenguțe puțin prelucrate, la altele se poate aduce un aport estetic prin pictură sau formă, nu trebuie să fii tâmplar ca să scoți din mâinile tale o capodoperă.

nasturi din lemn fluturi
nasturi de lemn maro 4 găuri

Ca să fiu direct, cred că modelul de mai sus s-ar vinde ca pâinea caldă. Nu sunt atât de mari cât se vede în poză, poate cel mult 2 cm diametru, însă finisajul este absolut fabulos. Adaugă și priceperea de a-i coase, fără să fii croitor și deja ai dezvoltat o abilitate ne-academică foarte importantă din panoplia inteligențelor ce ne fac umani.

Nasturi de lemn

nasturi de lemn
nasturi de lemn
nasturi de lemn pictați manual
nasturi de lemn eleganți
forme diferite de nasturi

nasturi rotunzi decorați

nasturi de lemn din bețișoare

Sursa : www.etsy.com

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Nasturi de lemn, simpli sau pictați - 10 modele 12
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.