Nici cabana …. nici rulota din lemn

Cabana celtica Cabana celtica

O rulota din lemn este pur și simplu o casa pe un șasiu cu roți. Nu este destinată călătoriilor pe distanțe lungi, dar poate fi relocată la nevoie. Eu cred că cel mai bine utilitatea ei este de a fi mutată în interiorul unei proprietăți vaste în diverse locuri, în funcție de sezon sau ocupație. Poate de la albine la grădina de legume sau lângă heleșteul cu pești. Dacă dispuneți de 25-30 de hectare de teren deja logica stă în picioare.

rulota din lemn
rulota din lemn

E o casa „impaturibila” daca fac traducerea ~Foldable ~din engleza fara adaptare. O cabana poate fi mai stabila, de dimensiuni aproximativ similare. O rulota din lemn cu siguranta e mai mica și permite relocarea comparativ cu cabana prezentată în filmul de mai jos. Casuta de mai sus e ceva la mijloc, pentru distante mai mici de deplasare dar imbina spatiul unei cabane rezonabile cu mobilitatea unei rulote.

Imi place interiorul de lemn, ofera caldura si intimitate unui spatiu care altfel ar fi fost rece si impersonal.

Poate vă vin idei, poate spațiul de cazare mai generos decât al unui cort, cu o rezistență sporită și un un caracter mai permanent, de ordinul lunilor justifică abordarea acestor idei. Mobilarea interioară este recomandabil să fie cu piese modulare, cu funcțiuni multiple. Nu e nevoie de un catalog de mobilă, ci de idei și îndemânare pentru a le produce la comandă, preferabil în regie proprie. Eu le văd ca și proiecte de realizat cu copiii, pe la vârsta adolescenței, după ce s-au săturat de casuta din copac.

Cu drag, moda e mai noua.

Am mai scris – Ideea de vacanță cu motorhome – rulota de lux, motorizata

Casuta pe roti
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu as mai recomanda si Catalin Sorescu si strunjirea lemnului.com/ ar mai fi si alte derivate ale acestor bloguri, saituri

  2. #2 Comentariu nou

    Nu stiu ce comenteaza altii, dar eu consider ca este superb ce realizati.
    Mult succes!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.