Paleti de lemn pentru decor si functionalitate

Masa de cafea Masuta de cafea

E mai indraznet decit as putea admite in propria casa si suficient de interesanta ideea ca sa merite atentia variantei de decor. Paleti de lemn folosiți pentru a alcătui piese de mobilier, fie întregi, fie dezmembrați pe elemente componente. Paleti de lemn în interiorul unei case sună destul de neobișnuit, poate pentru că nu v-ați întâlnit cu acest concept, dar după ce citiți acest articol și veți vedea aievea o amenajare interioara cu paleti atunci veți înțelege altfel totul.

Poate mai mult un exercitiu de imaginatie, desi gusturile pot fi atat de variate si unora sa le cada cu tronc acesta idee nastrusnica. Pe citeva situri spaniole si multe bloguri de design interior am gasit ideea reluata si dezvoltata. Irina a scris despre partea de design cu aceste elemente pentru exteriorul casei.

Cu citiva paleti de lemn de calitate, europaleti sau non-standard, un ferastrau pendular, cuie si holz-suruburi intr-o ora de munca se poate bricola pe genunchi mobilier intr-o maniera pe cit de simpla pe atat de ingenioasa.

Suport TV
Comoda TV
Masa de cafea din Paleti de lemn
Masuta de cafea
Sufragerie decor - Paleti de lemn
Decor interior cu mobilier din paleti
Fotoliu din elemente de Paleti de lemn
Scaun din lemn refolosit provenit din palet de lemn

Cu drag, de moda veche.

Sufragerie decor
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    ideea cu paletii cred ca poate fi pe gustul celor ce cauta libertatea de miscare. Lipseste constrangerea formelor fixe si chiar re-mobilarea se poate face fara a suferi de pierderea valorii investite intr-o piesa scumpa

  2. #2 Comentariu nou

    Imi place decorul interior din poza a 4-a. E drept ca ai nevoie de ceva spatiu, dar iti da cu siguranta posibilitatea de a-ti re-amenaja spatiul cat de des doresti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.