Parerea mea despre Black Friday + Oferta cu reduceri

reduceri

Daca site-urile care se ocupa de lemn, mobila sau decoratiuni interioare voluminoase, de Black Friday 2012, deci imposibil de carat in brate in fuga spre casele de marcat, ar vrea sa faca comert online la nivelul shopurilor de electro-device-uri, oare cum ar proceda?

reduceri

Am cautat pe net si am gasit doar in putine locuri mentionat Black Friday pentru mobila. Am gasit ca cineva chiar a documentat subiectul si a gasit doua magazine online care isi incearca norocul, promovand mobila in vinerea de maine. Mi-e greu sa estimez realitatea reducerilor promovate pe acest segment, ce pot fi sigur e ca la fel ca si anul trecut, cand doar putini au inceput acest fenomen de masa in Electro si IT si au dat lovitura, e posibil ca si in domeniul mobilei, exclusivitatea obtinuta prin febra cumparaturilor si oferta limitata sa le asigure celor doua magazine succesul. Am sa urmaresc reactiile din presa cu interes, cu siguranta.

Ca urmare, incercam marea cu degetul si fara degete incrucisate, pe cuvant si buna incredere, fara mare tam-tam oferim, celor interesati si hotarati urmatoarea Oferta Black Friday Mobel Amadeus :

Masa Provence Solid Oak – click pe link pentru detalii. Pretul oficial fata de care se face discountul il gasiti la catalogul online Mobel Amadeus la denumirea – Masa Provence Extensibila, asa ca se vede cu ochiul liber un discount de 25 %.

Culoarea este la alegere din paleta de culori disponibila pe situl Mobel Amadeus.

Mai jos aveti dimensiunile disponibile pentru comenzi efectuate prin email, pe adresa contact@stejarmasiv.ro, până duminica, pretul este calculabil in EURO la cursul BNR al zilei si nu contine TVA.

L(L ext)              l                         h

180 (260)9074 Pret (EURO)420
200 (280)10074 Pret (EURO)470

masa de 10 persoane

black friday

Cu drag si sincer, cu mare curiozitate despre ziua de maine.

Update 2013 – Nu s-a vândut la reducere nici o masa, in schimb s-au comandat până de Craciun 2012 multe piese la prețul normal.

black friday
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →