Pat pentru bebelusi – completarea dormitorului alb

Pat pentru bebelusi

Fiindcă v-am scris săptămâna trecută despre mobilier pentru dormitor de culoare albă și fiindcă am fost ieri seară la o aniversare la care au participat și doi bebeluși, m-am gândit că ar fi un moment bun să vă ofer câteva idei despre cum alegeți un pat pentru bebelusi.

Deci, cum alegeți un pat pentru bebelusi? Vă gândiți la locul unde îl asezați? Vă gândiți să fie din lemn sau dintr-un material mai lejer?

Începeți prin a vă asigura că sunt respectate normele UE pentru siguranță! Salteaua este foarte importantă pentru că, la fel cum noi avem nevoie de loc comod pentru somn, la fel are nevoie și bebelușul. Există diferite tipuri de pătuțuri: varianta clasică, pliabilă, baldachin și transformabil. Mai știți și altele?

Pat pentru bebelusi

E foarte important să ne gândim și la proaspăta mămică. Pe timpul nopții, când copilulse trezește, mamei îi este mai ușor să atingă copilul sau să-l ia cu ea în pat, dacă patul este aproape și dacă lateralele pot fi îndepărtate. Cadrul din lemn al patului e cel mai stabil și mai trainic. Dacă alegeți un model care e transformabil, îl veți putea păstra în folosință o perioadă mai lungă.

Pat pentru bebelusi

Am pus în titlu completarea dormitorului alb, pentru că m-a inspirat articolul. De obicei, când pregătim camerele copiilor alegem roz pentru fetițe și albastru pentru băieți. Psihologii spun că aceste culori stimulează trăsăturile feminine și masculine ale copilașilor. Dar până să doarmă în camera lor, părinții fac loc în dormitorul lor pentru minunata făptură care a apărut în viața lor.

Sigur, e posibil să nu fie cazul de ales, să aveți apropiați care v-ar putea oferi cadou sau spre împrumut un pat pentru viitorul copil, dar dacă nu e așa, alegeți un pat de bună calitate, să faceți o faptă bună când nu mai aveți nevoie de el și să-l oferiți mai departe. Dar în dar, se face rai…

Pat pentru bebelusi

Pat pentru bebelusi

Pat pentru bebelusi

 

 

Pat pentru bebelusi
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Un articol foarte bun in care am aflat o multime de lucruri noi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.