Podele amuzante pentru camera copiilor

podele

Dacă te gândești ce fel de podele să alegi pentru camera copilului tău, suntem pregătiți să îți facem câteva sugestii, care diferă de modelele clasice pe care le întâlnim în magazinele noastre. Sigur, veți vedea că sunt destul de fanteziste, ceea ce implică o aranjare a mobilierului cât mai simplistă, și probabil, într-o gamă de culori mai puțin vii.

podele

Cât e mic, copilul petrece destul de mult timp pe jos, poate la fel de mult cât stă în brațele mamei sale. Și evident, curiozitatea îl mână spre culegerea a tot ce găsește el în cale, poate chiar tentația de a gusta. Dacă poate lua cu mânuța ceva, sigur ajunge după aceea și în gurița sa.

Din punct de vedere educativ, cât crește, copilul are nevoie de încredere și de stimularea imaginației. O viață colorată în copilărie, îl stimulează să vadă lucrurile colorat atunci când crește. De asemenea, vocea părinților cât e copilul mic, devine vocea copilului la vârsta maturității.

Îți recomandăm să citești Masa rotunda din stejar salbatic – Modelul Victoria

M-am amuzat de această idee, cu podeaua care pare că e stricată, pentru a-i opri pe copii să alerge pe coridoarele unei școli. Cârcotașii spun că e normal pentru copii să alerge, că e indicat, însă prudența ne îndeamnă către temperarea unui astfel de comporament, mai ales într-un grup mare de copii. Accidente urâte pot să aibă loc.

podele

Nu-i așa că vă vine și dumneavoastră să vă opriți?

Dar să ne întoarcem la podele pentru camera copiilor. Dacă aveți fetiță, e posibil la o anumită vârstă să-și dorească jucării de băieți. Identic, dacă aveți băiat, e posibil sa-și dorească jucării pentru fetițe. E parte a procesului de descoperire. Din acest motiv, eu aș alege lucruri, care să includă ambele tendințe.

podele

podele

podele

Și bonus, pentru cei mari 🙂

podele

podele

Provocarea constă, din punctul meu de vedere, între a alege ce-și dorește copilul, nu ce și-ar dori părintele. Succes!

podele
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.