RAL 6005 – Moss Green – Verde mușchi

RAL 6005

Am avut de ales niscaiva culori și m-am oprit la RAL 6005.

Vom avea o ușă din aluminiu cu izolație din poliuretan, cu finisaj Green Moss, pe care am realizat că-l întâlnesc cam în toate paletarele de culori, mai ales la metal.

usa verde mușchi - green moss - RAL 6005
RAL 6005 - Moss Green - Verde mușchi 19

Am început să caut vopsea de această culoare și pigmenți, mă interesează dacă pot nuanța un ulei de exterior cu pigment verde RAL 6005. Majoritatea soluțiilor găsite sunt de pigmenți pentru rășină epoxidică, dar sunt câteva opțiuni potrivite pentru ulei. Merg acrilici, dar preferabili pigmenții minerali.

Ați văzut această nuanță de multe ori, e un verde crud, închis, ca frunzele, ca gardurile sau porțile ce împrejmuiesc terenurile oamenilor. Folia aceea de plastic trasa peste gardul de Buzău e verde RAL 6005 și se pare că Bilka are ceva tablă cutată cu acest finisaj.

RAL 6005

Nu se folosește la mobilă, mai ales din lemn, este o vopsea cu putere de acoperire, dar se poate alege mobila de bucătărie cu fețele atât de verzi. Nu m-am gândit, am senzația că doar pădurarii au haine verzi și mașini așijderea.

bucatarie RAL 6005
RAL 6005 - Moss Green - Verde mușchi 20

Am senzația că este omniprezentă și trecută cu vederea ca fiind banală. Casa noastră va fi albă, cu ferestre și acoperiș antracit, sper să dăm o tușă de culoare cu o ușă verde, apoi să adăugăm jaluzele din lemn vopsite tot RAL 6005.

Mi-am propus să țin minte culoarea, adaug încă una la gama mea limitată, comparativ cu milioanele de nuanțe pe care le vede Adriana.

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
RAL 6005 - Moss Green - Verde mușchi 21
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.