Rendez-vous culinar in bucataria franceza

french design bucataria franceza

Nu mai este un secret pentru mine ca bucataria franceza este aproape imposibil de egalat la capitolul stil si eleganta, asa ca nu am de ce sa ma mir ca cei din Hexagonau devenit un model si in ceea ce priveste designul interior.

Astazi vorbim despre bucătăriile frantuzesti care, dincolo de originalitatea dictata de eleganta, sunt un mix reusit intre interioare de factura rococo, art nouveau si neoclasice. Bucatariile decorate in stil frantuzesc sunt intime si romantice, imbiind la relaxare si visare. Ca si mobilier specific acesta se remarca prin masivitate si rotunjimi puternic accentuate. Intr-o bucatarie „made in France” totul are aspect antichizat, iar traditia si natura isi gasesc locul intr-un mod stilizat, greu sesizabil la prima vedere.

bucatarie cu design french - bucataria franceza

Din punct de vedere culinar, bucataria franceza este o declaratie a maiestriei in domeniul culinar  si considerata o arta in sine. Preparatele specifice necesita mult timp de pregatire si sunt, de cele mai multe ori, rezultatele unor procese elaborate in care atentia la detalii si tehnicile complexe, uneori extrem de complicate, primeaza. Retetele se pastreaza constante, fiind bazate pe maiestria sosurilor si a aluaturilor, in timp ce pregatirea lor nu tolereaza „scurtaturi” in domeniu.

Intre delicatesele culinare si un design interior de exceptie, ma trezesc la un rendez vous imaginar  culinar perfect. Bon appetit!

amenjari interioare frantuzesti bucataria franceza

bucataria franceza

bucatarie cu decor french bucataria franceza

bucatarie de tara frantuzeasca bucataria franceza

bucatarie franceza

bucatarie frantuzeasca

design interior frantuzesc bucataria franceza

French Kitchen bucataria franceza

idei de amenajare a bucatariei bucataria franceza

 

french design
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    LA CAT MAI MULTE ARTICOLE!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.