Rezultatele Concursului de Articole

concursului de articole

Este primul concurs de genul acesta, insa cu siguranta nu ultimul. Am de gand ca de Craciun sa dau o masa ca si premiu, si desfasurarea concursului va fi in asa fel incat castigatorul sa poata servi bucatele traditionale direct pe premiul castigat.

Inteleg retinerile celor multi care au vrut sa scrie si nu au facut-o de teama ca vor fi criticati pentru calitatea textului. Le reamintesc ca cel putin prezenta e necesara pentru a promova orice examen. Criticile si aprecierile fac frumoasa viata, ne ajuta sa continuam si totodata sa imbunatatim ceea ce necesita ajustari. E o diferenta mare intre rautati si indicatiile asupra unei corecturi. Prietenii „nu ma iarta” de cate ori au ocazia sa o faca, de aceea le multumesc, fara completarile lor poate ca comment-urile la articole ar face referire des doar la greselile de exprimare, ortografie sau diacritice, in loc sa se concentreze pe text si subiect si poze.

TA-DAAAAAM ….. Castigatoarea acestui concurs este articolul Visele devin Realitate – Raluca Gherhes.

Am sperat sa putem publica rezultatul imediat dupa 15 iulie asa cum am promis, insa autorii au lipsit prea mult din oras inainte de a avea timpul necesar sa dezbata (furtunos) si sa aprecieze (ciudat de diferit) toate articolele. Regret ca baietii nu iau exemplul domnisoarelor si NU SCRIU 😀

Ne asumam criticile, felicitam concurentii, regretam perioada (care poate nu a fost cea mai buna) de desfasurare a concursului.

Ca dovada pentru acordare vom publica o poza cu inmanarea premiului. Sper si astept ca foaia alba ce asteapta in fata voastra, ideile ce le coaceti, sa prinda forma, culoare, cuvintele sa curga si ambitia sa va determine sa participati in numar mai mare si la urmatoarele concursuri. Se da, pe bune, premiul.

Raluca Gherhes

Premiul
Premiul

Cu drag, de scris si frumos.

 

concursului de articole
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →