Casa colorata ca o opera de arta!

decor interior pentru casa de artist casa pictata

V-ati gandit vreodata ce se poate intampla cu o casa retro, atunci cand proprietarii sunt un cuplu creativ, vă imaginați vreodată că descrierea poate fi casa colorata?

Sarah si Reese, un cuplu din Texas, Statele Unite ale Americii, traiesc deja de mai bine de 14 ani intr-o casa plina de arta. Fiecare obiect al casei are propria istorie, si multe dintre ele au fost create de insasi simpaticul cuplu, iar celelalte au fost achizitionate de la diverse targuri de antichitati. Vechi si de epoca, obiectele isi aduc odata cu ele spiritul timpului lor.

Exteriorul casei arata cat de creativi sunt proprietarii ei pictandu-si casa, ca si cum ar fi pictat pe o bucata de panza.

Mobilierul este unul din lemn masiv si simplu, tocmai pentru a iesi in evidenta detaliile colorate si obiectele de arta ale incaperilor.

Superba casa! Aer retro si  artistic in fiecare respiratie…hmmm, da imi place!

casa colorata

casa colorata

casa colorata

casa colorata

casa colorata

casa colorata

casa colorata

casa colorata

casa colorata

casa colorata

casa colorata

casa colorata

casa colorata

casa colorata

casa colorata

Ruperea barierelor este cu siguranță o alegere de exprimare pentru a evita conformarea cu rigorile impuse tot mai puternic. Nu se promovează ca și concept general libertatea ci mai degrabă conformismul. Nu putem arăta cu degetul spre cineva, însă entitățile care hotărăsc soarta noastră sunt tot mai preocupate să corespundem unor criterii. Ceea ce apare în aceste imagini este o lozincă de independență, alegerea pentru o casa colorată a fost exprimarea artiștilor din Texas față de standarde neacceptate.

Nu cred că mai intenționează să o vândă după ce și-au pictat sufletele pe pereți. Nu cred că apreciază valori ce pot fi constrânse. Urmează să alegem independența energetică și să trăim off grid sau plecăm capul și ne alăturăm celor ce se supun?

Mă bucur nespus când văd situații tot mai dese de independență asumată și lipsa inhibițiilor în a o declara. Îi respect pe cei care au pictat această casa colorată, au toată admirația mea.

decor interior pentru casa de artist
14 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →