Scară de lemn, pentru zugravi, pliabilă

scara de zugrav plianta folosirea scarii de lemn

Ingeniozitatea nu are limite, iar dacă credeam că la o scară, din lemn, nu se mai poate îmbunătății nimic, cei de la Company&Company ne demonstrează că încă mai e loc de inovat. O scară are grinzile laterale și fușteiele ca elemente componente. Zugravii au abilitatea de a folosi o scară dubla, scurtă, pentru a se deplasa printr-o încăpere fără să coboare de pe ea, dar să poată să o și plieze la dimensiuni ce-ți permit depozitarea ei aproape neobservată, îți aduce un zâmbet pe buze și te face să te întrebi Cum?

Uite-așa :

scara de zugrav
Modelul de scara de lemn Company&Company
detalii de pliere
scara de zugrav plianta din lemn plianta

Sigur că rezultatul obținut depinde în mare măsură de feroneria existentă, care trebuie să fie de bună calitate și să suporte greutatea celui care folosește scara. Modelul acestei scări este cel folosit în mod curent de zugravi, cu rezerva că exact acest model nu l-aș recomanda meseriașilor care lucrează efectiv cu ea, ci ca adaos de utilitate în spațiu rezidențial. Am scris anterior despre scaunul ce se transformă în scară, și m-am pomenit cu comenzi ferme, cred că e nevoie ca un tâmplar dintre cei pe care îi cunosc să se apuce să le fabrice.

Cumva la fel s-a întâmplat și după publicarea acestui articol, însă țin să precizez din nou, că nu este un produs fabricat de noi, ci un exercițiu de design.

scara de zugrav plianta
scara din lemn pliabila
exemple de imagini din timpul construcției scării
detalii de constructie pentru scara din lemn

Orice meșter poate încerca să fabrice singur derivate din această idee, nu cred că cineva poate pretinde că deține drepturi asupra inovașiei aduse unui obiect atât de simplu.

scara de zugrav plianta
folosirea scarii de lemn

Scări de acces la nivelul superior al unei clădiri se pot construi la comandă sau accesând oferta unui producător standard de elemente componente – Scara din lemn – constructie artizanala vs oferta din magazin de bricolaj

Cu drag, de minți destupate.

4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna seara! Un pret, va rog!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.