Scari in spirala interioare cu trepte de lemn pe structura metalica

scara in spirala

Solutia constructiva a scarilor interioare care foloseste structura metalica in spirala cu trepte de lemn este preferata pentru economia de spatiu. Plusul de design aplicat pe conceptia structurala poate aduce un castig estetic amenajarii acelei incaperi. Scarile interioare spiralate sunt o componeta cu traditie in designul interior, de-a lungul timpului avand forme si stiluri dintre cele mai diferite. In ceea ce priveste cat de stransa e spirala, modelul balustradei sau a mainii curente, largimea treptelor, totul poate fi subiect de personalizare si am convingerea ca frumusetea acestor structuri rezide din unicitatea lor.

In timp contemporan, combinatia intre metal si lemn ofera rezistenta, dimensiuni reduse si usurinta in design si montaj. In general structura se construieste in jurul unui pilon central, metalic, iar treptele constituie elemente de rezistenta al intregului ansamblu. Mana curenta si balustrii au in general functionalitate estetica sau complementara pentru confort, elementele fiind stilizate si minimalizate. trepte de lemn este alegerea inevitabilă pentru a compensa raceala metalului și pentru a păstra contactul cu designlui interior clasic. Metalul conferă rezistenta la dimensiuni reduse.

Alegerea este una dificila pentru ca sunt multe variante, de aceea va las sa apreciati singuri dintre variante cat mai diverse.

scara spirala cu trepte de lemn

scara spiralata cu trepte metalice

scara interioara din metal cu trepte de lemn

scara metalica cu trepte de lemn

scara interioara cu trepte de lemn

scara in spirala

scara interioara

scara lemn metal

Metal si lemn pentru scara interioara
http://www.caliperstudio.com/fabrication/project-types/stairs/stone-cantilever-stair

scara interioara lemn si metal

structura de metal interioara

Cu drag, de bun gust.

 

Metal si lemn pentru scara interioara
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    LA CE PRET SUNT SUCITOARELE CU MODEL