Sezlonguri din lemn – ideale pentru grădina ta

sezlonguri din lemn

N-aș fi scris despre sezlonguri din lemn dacă nu mi se făcea dor să mă plimb cu picioarele prin iarbă. E cald pe la noi, se cosesc spațiile verzi de prin oraș, iar mirosul de iarbă, combinat cu soarele, mi-a dus gândul la o grădină. Îmi place mult să stau la soare  să citesc, într-o vreme, mergeam destul de devreme la piscină, tot să citesc, că de înotat, înot puțin.

Cel mai adesea, la piscinele publice întâlnim sezlongurile metalice. E adevărat că sunt mai comode și mai accesibile ca și preț pentru ei. Apoi mai trebuie luat în calcul și factorul de greutate, sunt mai lejere și mai ușor de aranjat. Însă alegerea unor sezlonguri din lemn e ideală dacă ai o grădină a ta. Sau, mă rog, un lac al tău! 🙂

sezlonguri din lemn

Privind pozele mă gândesc că sunt foarte potrivite și pentru o pensiune aflată într-o zonă mai puțin urbană, retrasă și înconjurată de copaci. Sezlongul este definit ca fiind un scaun pliabil pe al cărui schelet de lemn sau de metal este montată o pânză și al cărui spătar mobil se poate înclina după preferință.

Am găsit un pat tare zen, făcut în China. Să-l am acasă, aș putea citi și când plouă afară.

sezlonguri din lemn

sezlonguri din lemn

sezlonguri din lemn

sezlonguri din lemn

Nu îl găsiți la noi, dar, dacă aveți un meșter bun sau poate aveți oarecare înclinare către lucrul cu lemnul, vi-l puteți face chiar voi. Legat de asta, am găsit tutoriale online despre cum să-ți faci singur un sezlong din lemn, pare destul de ușor dacă ai pe lângă casă tot ce e nevoie. Sunt chiar siteuri care oferă pentru descărcare, planurile pentru construcție.

De ce am sugerat alegerea unor sezlonguri din lemn pentru grădină? Pentru că lemnul e mult mai primitor și cald, dacă e să-l comparăm cu metalul. Și vă rog, nu adăugați flori de plastic prin grădina dumneavoastră. Ori prin casă. Alegeți plante frumoase că avem mare nevoie de mai puțin plastic și mai mult suflet.

Cu drag de frumos!

sezlonguri din lemn

sezlonguri din lemn

 

sezlonguri din lemn
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.