Solid Oak Table

masa extensibila Solid Oak Table

Căutând Solid Oak Table, din punctul meu de vedere masa de mai jos este cea mai reprezentativă ca formă și concept din portofoliul nostru de produse. Masa extensibilă din stejar poate fi termenul românesc care o descrie perfect, dar a fost produsă cca un deceniu doar cu denumire în limba engleză.

La români, punctul central al oricarei case este locul de luat masa. Cu cat mai multi, cu atat mai bine, iar daca meniul e bogat, mancarea gustoasa si atmosfera calda, acea masa face parte din ambianta creata. O masa solida, durabila, va purta intotdeauna timp indelungat amintirea clipelor petrecute in jurul ei.

Masa de mai jos e construita in stilul tamplaresc clasic, traditional din Colectia Provence si reprezinta, prin forma ei imaginea pe care oricare dintre noi o are in minte si e prima pe care ar desena-o daca cineva i-ar cere sa o faca. Blatul are grosimea de 2,8 cm, iar picioarele au 7×7 cm sub blat și se îngustează până la 5×5 cm, la nivelul pardoselii.

Mesele din aceasta categorie, provinciale, exact cu designul prezentat, fac parte din oferta unui celebru restaurant canadian, din Manitoba. Proprietarii sunt comercianti de mobila si au avut ideea geniala de a amenaja un restaurant in show-room-ul cu mese. Fiecare client isi alege modelul pe care si l-ar dori si pot lua masa acasa dupa ce au mancat asezati la ea. Lungimea mesei poate varia de la 140 cm la 200 cm, iar extensia poate adauga inca 50 – 60 de cm. Cu usurinta se poate transforma dintr-o masa de 6 persoane intr-una de 10 sau 12

Cred ca doar meniul mai ramane de stabilit, iar blogurile culinare, ca si cel al lui Adi Hadean, pe care il citesc zi de zi, abunda de sugestii delicioase ce pot fi ușor așezate pe această masă românească.

Cu drag, de moda veche.

masa extensibila
Solid Oak table Extended

 

masa extensibila
Solid Oak Table
masa extensibila
Solid Oak Table

 

 

"<yoastmark

masa extensibila
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    super…ma regasesc

  2. #3 Comentariu nou

    impresionant!deosebit de ceea ce vezi zilnic

  3. #4 Comentariu nou

    Buna siua, where can I see your furnitures in Bucharest or Brasov?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.