Wing Lounge Chair Lyx – Scaun certificat de NASA

Wing Lounge Chair Lyx Wing Lounge Chair Lyx

Este primul si singurul scaun certificat de The Space Foundation Wing Lounge Chair Lyx – testat si aprobat de NASA.

Ideea lui Malmborg sta cu doua picioare in trecut, iar cu celelalte in viitor. Deloc surprinzator pentru un designer nordic, vizionar cu repere ancorate in traditional.

Arta Contemporana - Wing Lounge Chair Lyx
Arta Contemporana – Lyx Wing Chair

Forma sa indica spre maximul de confort, fiind cea mai apropiata varianta de sprijin pentru intregul corp ce ne apropie de imponderabilitate. Are ca mai mare piesa de lemn, modelata, utilizata vreodata pentru fabricarea unei fotoliu iar tapiteria este executata din spuma visco-elastica cu memorie utilizata in domeniul aerospatial pentru navelete. Spuma preia greutatea corpului, se remodeleaza dupa forma sa si regleaza temperatura pentru o senzatie cu adevarat cosmica.

Designul ii apartine lui Michael Malmborg de la Lyx.

Wing Lounge Chair Lyx - ART DECO
Wing Chair – ART DECO – Lyx

Este imposibil cu siguranță ca să detașezi formele de scaunul Eames, cel mai celebru fotoliu de lux cunoscut. Mă gândesc cât de lung e drumul pornind de la Thonet No. 14 până la formele și luxul pentru Wing Lounge Chair Lyx, dar … toate industriile au un început și nu trebuie să se rușineze de origini.

Această clasă de mobilier este o provocare și pentru arhitecți și designeri de interioare, amplasarea cu succes este o sarcină la fel de dificilă ca și achiziția scaunului. Contextul pe care il completează trebuie fericit și inspirat selectat, deopotrivă cu celelalte piese de mobilier auxiliare. Nu știu dacă seria Aviator este una potrivită, fiind mai rudimentar aerul de fuselaj de avion interbelic comparativ cu senzația Hi-Tech adusă de modelul din discuție.

Am căutat cu relativ scăzut succes imagini cu amenajări folosind scaune Lounge pentru a exemplifica vizual utilizarea lor. De regulă sunt piese de mobilă solitare și chiar dacă imaginile de mai jos nu sunt cu Wing Lounge Chair Lyx, totuși utilitatea lor este similară. Sunt piese destinate unor persoane care caută maximul de confort și detașare, pe care banii îl pot cumpăra, în răstimpuri scurte când iși permit luxul de a se opri din ceea ce fac.

Lounge Chair
Lounge Chair
amenajare interioara cu Lounge Chair
relaxare pe Lounge Chair

detasare completa pe un Lounge Chair

Sincer … prefer un taburet cu 3 picioare din lemn.

Wing Chair - ART DECO
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →